Accessoires

Nadat je jouw droomjurk hebt uitgezocht, ben je als aanstaande bruid nog niet helemaal klaar. Om jouw look compleet te maken heb je namelijk de juiste accessoires nodig. Denk bijvoorbeeld aan een mooie matching sluier, een haaraccessoire of sieradenset. 

Bij Dani van Toll hebben we alles in huis om het plaatje compleet te maken. We helpen je ook graag bij het uitzoeken van de juiste accessoires. Bij Dani van Toll werken we met een one-stop-shop concept en hebben naast de mooiste bruidsjurken ook nog eens een ruime keuze aan accessoires op voorraad. Wij weten als geen ander wat er allemaal bij komt kijken en wat je nodig hebt.

Geef je look een persoonlijke touch

Onze accessoires

♥ Sluiers
♥ Haarsieraden
♥ Haarbanden
♥ Tiara's
♥ Overrokken
♥ Afneembare slepen
♥ Lingerie
♥ Oorbellen
♥ Armbanden
♥ Halskettingen
♥ Jasjes & stola's

Het uitkiezen van een bruidsjurk is een beslissing die je neemt met je hart. De juiste jurk staat niet alleen fantastisch, maar past ook bij jou als persoon. Geef jouw droomjurk een extra persoonlijke touch met de juiste accessoires. Hou je van eenvoud, klassieke parels of over de top bling bling? Wij hebben alles in huis om je extra te laten stralen. 

Wij hechten enorm van waarde aan kwaliteit en betaalbaarheid. Daarom hebben we heel veel moois in huis voor iedere aanstaande bruid in alle prijsklassen. Je kunt altijd bij ons terecht voor een uniek en on point assortiment van de mooiste bruidsaccessoires. Handgemaakt in ons eigen atelier, maar ook van mooie merken als Poirier en Bianco Evento. 

Wil je ook bij ons je accessoires komen uitzoeken? Vaak doen we dit tijdens de afspeldafspraak of het ophalen van jouw japon. Mocht je hier liever een aparte afspraak voor maken dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Neem contact met ons op. 

Eerst nog een bruidsjurk nodig?

Neem contact met ons op voor het uitzoeken van accessoires.

Dani van Toll Bruidsmode
Breed 4
1621 KB Hoorn
0229 - 84 14 84
info@danivantoll.nl

Algemene voorwaarden

Openingstijden:
Maandag: Op afspraak
Dinsdag t/m zaterdag: 10:00 tot 17:00
Zondag: Op afspraak