Bridalstar Plussize Event

De ultieme trunkshow voor curvy brides to be

Heb je een maatje meer en wil je een extra groot feestje maken van het uitzoeken van je bruidsjurk? Dan mag je ons Bridalstar Plussize Event op 27 en 28 november absoluut niet missen!

 In het weekend van 27 en 28 november kunnen alle bruiden met een kledingmaat vanaf 44 en groter hun hart bij ons ophalen. Dit weekend hangt namelijk de volledige Royalstar collectie van Bridalstar in onze bruidsmodezaak klaar voor jou om te passen.

Tijdens dit weekend zetten we jou als curvy bride to be extra in het zonnetje. Onder het genot van een hapje en een drankje krijg je de gelegenheid om tientallen bruidsjurken te passen en kun je advies krijgen van de experts van Bridalstar zelf.  Je ontvangt een extra luxe en uitgebreide pasafspraak met prive adviseuze en een eigen paskamer.

 Bridalstar is hét label voor bruidsjurken vanaf maat 44. Ze maken draagbare en trendy designs aangepast op jouw curves die er voor zorgen dat je zorgeloos kunt shinen op je bruiloft. Ze hebben prachtige bohemian stijlen, moderne prinsessenlooks, super sexy bruidsjurken en natuurlijk ook traditionele opties. Ongeacht de maat die je draagt, Bridalstar heeft de perfecte jurk voor jou! 

Tijdens het Bridalstar Plussize Event krijg je 10% extra korting op je droomjurk en een sluier naar keuze cadeau. 

Kom je ook the one uitzoeken tijdens ons plussize event? 

Wij kunnen niet wachten! Boek je afspraak

Dani van Toll Bruidsmode
Breed 4
1621 KB Hoorn
0229 - 84 14 84
info@danivantoll.nl

Algemene voorwaarden

Openingstijden:
Maandag: Op afspraak
Dinsdag t/m zaterdag: 10:00 tot 17:00
Zondag: Op afspraak