Demetrios

It's about radiating luxury, love and embracing your inner queen

Een bruidsjurk van Demetrios is perfect voor de zelfverzekerde, glamorous en ambitieuze vrouw. In een moderne stijl als deze maak je niet alleen een onuitwisbare indruk, maar ga je ook voor een look met high fashion finish. Iedere Demetrios bruidsjurk is ontworpen en vervaardigd met extra aandacht voor detail en kwaliteit.

Love, elegance, style

White One is de perfecte collectie voor jonge en modebewuste bruiden. De bruidsjurken uit deze collectie zijn uniek, fris en speels. Stuk voor stuk moderne designs met ieder hun eigen karakter. De collectie van White One is onderdeel van de Pronovias Group. White One heeft haar eigen identiteit en een zachter prijskaartje dan Pronovias. Het ruime aanbod heeft de perfecte jurken voor bohemian, klassieke, romantische en sexy bruiden. 

Een White One trouwjurk kost tussen de €1500 en €2500. 

1135 - Demetrios

1140 - Demetrios

1153 - Demetrios

1169 - Demetrios

L1031 - Demetrios

1106 - Demetrios

From New York with love

Demetrios brengt vanuit zijn werk en woonplaats New York City de allermooiste bruidsmode collectie. De moderne invloeden zie je terug in zijn collecties, moderne bruidsjurken voor moderne vrouwen. De metropolitan style vol glamour en luxe is kenmerkend voor dit prachtige merk. Demetrios is perfecte voor de dames die op zoek zijn naar een urban stijl bruidsjurk.

Soft glam

De Demetrios trouwjurken hebben het hart al kunnen veroveren van menig bruid. Dat kan ook niet anders met hun romantische, gedurfde en tijdloze ontwerpen. Een Demetrios bruidsjurk heeft moderne details en traditionele features met de signature Demetrios touch. Een Demetrios bruidsjurk straalt een gevoel van soft glam en sexy sophistication uit.

Demetrios James Elias

Het brein achter Demetrios en de man waar we de exit van de pofmouw aan hebben te danken, dat is Demetrios James Elias. Sinds de 80's is hij de trotste eigenaar en head designer van Illisa Fashion Group. 

Demetrios is geboren in Athene, Griekenland en emigreerde als klein jongetje naar Amerika met zijn familie. Zij opende een bruidswinkel in Warren, Ohio. Dit is de plaats waar hij zijn liefde voor bruidsmode en design ontwikkelde. Tijdens zijn schooltijd assisteerde hij zijn ouders met de family business tot er een enorme kans op zijn eigen pad kwam. 

Inmiddels is Demetrios een waar icoon in de bruidsmode. Zijn designs waren vernieuwend, revolutionair en grensverleggend. Vandaag de dag brengt hij nog steeds de mooiste collecties en stijlen vanuit zijn woon en werk plaats, New York City.

Dani van Toll Bruidsmode
Breed 4
1621 KB Hoorn
0229 - 84 14 84
info@danivantoll.nl

Algemene voorwaarden

Openingstijden:
Maandag: Op afspraak
Dinsdag t/m zaterdag: 10:00 tot 17:00
Zondag: Op afspraak