Enzoani

Blue by Enzoani & Love by Enzoani

Enzoani is een vooruitstrevend couture huis voor de moderne bride to be. De ideale Enzoani vrouw is chique en stijlvol, verfijnd en toch speels, elegant, zelfverzekerd en heeft een fashion forward oog voor stijl. Een prachtige bruidsjurk van Blue by Enzoani weerspiegelt je schoonheid van binnen en van buiten.

Signature style

Sinds 2007 kun je bij Enzoani terecht voor traditionele bruidsjurken met een modern design. De jurken hebben sexappeal, een superieure pasvorm en focus op kwaliteit. Ieder design ademt het handschrift van de collectie en heeft de signature Enzoani stijl. Een Blue by Enzoani trouwjurk is gemaakt met extra aandacht voor detail. De perfecte aesthetic van ontwerper Kang Chun Lin is simpel, comfortabel en stylish. 

Een Blue by Enzoani trouwjurk kost tussen de €1500 en €2500. 

Orie strapless - Love by Enzoani

Orie - Love by Enzoani

Aisha - Love by Enzoani

Olenka - Blue by Enzoani

Orna - Blue by Enzoani

Owen - Blue by Enzoani

Amina - Love by Enzoani

Nuraya - Blue by Enzoani

Netta - Blue by Enzoani

Naomi - Blue by Enzoani

Nefertiti - Blue by Enzoani

Ida - Blue by Enzoani

Ithaca - Blue by Enzoani

Perfecte kwaliteit

Wist je dat ieder steentje dat door Enzoani wordt gebruikt van Swarovski is? Deze worden stuk voor stuk met de hand op de prachtige jurken genaaid. Een Blue by Enzoani bruidsjurk staat bekend om haar prachtige stoffen en de kantsoorten die er in verwerkt worden. Ieder jaar brengen ze weer de crème de la crème stijlen op het gebied van kanten mermaid en fit and flare bruidsjurken. Ben je op zoek naar een moderne en sexy zeemeerminnen stijl? Dan is dit helemaal jouw merk.

With love from California

Enzoani is opgericht en gevestigd in het zuiden van Californie. De Amerikaanse roots van dit label zijn terug te zien in de moderne en sophisticated bruidsjurken van Enzoani. Ieder exemplaar is bijzonder, stijlvol en vernieuwend. Met Blue by Enzoani maak je een onuitwisbare impressie en een statement op je grote dag. Dit Amerikaanse merk staat voor modern, modieus en innovatief design met oog voor comfort.

Kang Chun ''KC'' Lin

Enzoani designer Kang Chun Lin brengt avantgarde inspiratie tot tijdloze designs. Deze ervaren en award winning ontwerper maakt al meer dan twintig jaar de mooiste bruidsmode. Ondanks zijn achtergrond in de zakenwereld en business school opleiding, ontwikkelde hij een passie voor mode en design. Hij begon met zelf studie door boeken, maar al snel kreeg de complete garderobe van zijn moeder ook een make over. Hij ontdekte dat hier zijn hart werkelijk lag en besloot een opleiding te gaan volgen aan de London College of Fashion. Hier maakte hij kennis met embroidery, applicaties en kralenwerk. Dit was liefde op het eerste gezicht en maakte de keuze voor bridal fashion logisch.

Dani van Toll Bruidsmode
Breed 4
1621 KB Hoorn
0229 - 84 14 84
info@danivantoll.nl

Algemene voorwaarden

Openingstijden:
Maandag: Op afspraak
Dinsdag t/m zaterdag: 10:00 tot 17:00
Zondag: Op afspraak