Maggie Sottero

Carefully-crafted wedding dresses for brides to be inspired by your love story

Maggie Sottero staat voor prachtige bruidsjurken met delicate details, sensuele silhouetten en doordachte constructies. De designs zijn speciaal ontworpen om jouw vrouwelijke vormen te accentueren. De aesthetic van Maggie Sottero is tijdloos, romantisch en persoonlijk.

Designed for your love story

Als Maggie Sottero bruid ben je op en top vrouwelijk. Je droomjurk is romantisch, flirty en een waar kunstwerkje. Kiezen voor Maggie Sottero is kiezen voor kwaliteit, een geweldige pasvorm en een glamoreus uiterlijk. De bruidsjurken van Maggie Sottero hebben een metropolitan vibe en internationale allure.

Een Maggie Sottero trouwjurk kost tussen de €1200 en €2400. 

Orlanda - Maggie Sottero

Edison - Maggie Sottero

Tiffany - Maggie Sottero

Alec - Maggie Sottero

Sedona - Maggie Sottero

Ohara - Maggie Sottero

Leticia - Maggie Sottero

Tuscany Lynette - Maggie Sottero

Charmaine - Maggie Sottero

Halle - Maggie Sottero

Milena - Maggie Sottero

Nadia - Maggie Sottero

Clarette - Maggie Sottero

Customization

Een Maggie Sottero bruidsjurk is natuurlijk prachtig zoals ze is, maar wist je dat je haar ook kunt customizen? Maak jouw droomjurk extra persoonlijk en kies je eigen schouderbandje of glitterlaag. Het customizen van een jurk biedt eindeloze mogelijkheden.

The Maggie fit

Benadruk je vrouwelijke curves en zeg hallo tegen de shapewear lining en signature corset van Maggie Sottero. Deze features benadrukken je sterke kanten en laten je stralen in je droomjurk. De perfecte pasvorm komt van binnenuit, door de constructie van de jurk.

Family-owned & Woman-Led

In 1997 lanceerde Lesley Margaret ''Maggie'' haar eerste bruidsmode collectie onder de naam Maggie Sottero. Uniek in haar soort, namelijk elegant en ook nog eens betaal met een couture edge. Een concept waar Maggie Sottero zich ruim twintig jaar later nog steeds aan vast houdt. Nu onder leiding van Kelly Midgley, de dochter van Lesley Margaret en creative director van het merk. Samen met een team succesvolle vrouwen runt ze het beroemde merk Maggie Sottero en brengt ze vanuit Amerika en Australie de meest fantastische collecties uit. De missie van Maggie Sottero is dromen waar maken van bruiden met innovatieve stijlen, superieure kwaliteit en de beste customer service.

Dani van Toll Bruidsmode
Breed 4
1621 KB Hoorn
0229 - 84 14 84
info@danivantoll.nl

Algemene voorwaarden

Openingstijden:
Maandag: Op afspraak
Dinsdag t/m zaterdag: 10:00 tot 17:00
Zondag: Op afspraak