Zoeken naar bruidsjurken, events etc

Bruidsmode
Amsterdam

Unieke bruidsmode

Bruidsmode Amsterdam

Welkom bij Dani van Toll: dé specialist in mooie bruidsmode nabij Amsterdam! Hier vind je niet alleen wonderschone maar bovendien ook nog eens zeer betaalbare trouwjurken. Ons ervaren team doet er alles aan om jouw mooiste dag nóg meer bijzonder te maken. We nemen alle tijd voor je en maken jouw droomjurk perfect op maat. Een bruidsjurk koop je in onze bruidsmodezaak vanaf €1195. Voor goedkope bruidsmode kun je terecht in onze outlet.

Trouwjurk Amsterdam

Voor iedere bruid de perfecte jurk

Voor aankomende bruiden uit de omgeving van Amsterdam hebben we een zeer divers aanbod van prachtige en tegelijkertijd goedkope trouwjurken. Zo hebben we jurken van bekende merken als Pronovias, Jarice, Enzoani, Jarice, Maggie Sottero, Mori Lee, Demetrios en onze eigen collectie. Alle designerjurken komen uit de meest recente collecties.  Je hebt dan dus een unieke jurk, wat ‘m extra bijzonder maakt.

Ben je op zoek naar een exclusieve en high end bruidsjurk? Dan raden we je aan om een pasafspraak te maken in ons filiaal in Almere.

Meer dan trouwjurken

Naast onze vele trouwjurken heeft  Dani van Toll Bruidsmode nabij Amsterdam diverse overige trouwaccessoires. Bij een trouwjurk hoort bijvoorbeeld natuurlijk een stijlvol paar trouwschoenen. Van kleine blokhak tot klassieke stiletto. Er zijn schoenen te verkrijgen van fameuze merken als Avalia, Elsa Coloured Shoes, Fiarucci Bridal, Pink Paradox en Rainbow Club.

Ook belangrijk voor dé dag: je lingerie! Want met alleen de ‘gebruikelijke’ bruidsmode uit Amsterdam ben je er nog niet. Het kiezen van de juiste lingerie is om meerdere redenen belangrijk. Ten eerste draagt het bij aan de fit van de jurk. Zeker wanneer je een nauwsluitende trouwjurk draagt wil je niet dat je ondergoed erdoorheen zichtbaar is. En een tweede reden om voor je bruiloft speciale lingerie aan te schaffen is natuurlijk de huwelijksnacht. Moeten we nog uitleggen waarom?

Bruidsmode Amsterdam

Niet alleen jij als aanstaande bruid wil er natuurlijk perfect uitzien op je bruiloft. Ook de andere aanwezigen, de moeder van de bruid in het bijzonder, willen zich speciaal kleden. Daarom heeft Dani van Toll Bruidsmode Amsterdam eveneens een brede collectie aan voordelige avond-, cocktail- en galajurken. Niet alleen voor bruiloften, maar ook voor andere feestelijke gelegenheden.

Wil jij op jouw bruiloft ook schitteren in een prachtige trouwjurk van Dani van Toll Bruidsmode uit Hoorn, nabij Amsterdam? Kom dan op dinsdag tot en met zaterdag eens langs tussen 10 en 17 uur. Ook op zondag en maandag kun je bij ons terecht, maar dan op afspraak. Zo zijn we er zeker van dat we alle tijd voor je kunnen nemen. Tijd die je als aanstaande bruid natuurlijk verdient! Bel daarom voor een afspraak naar 0229 - 84 14 84. Dani van Toll: jouw expert in bruidsmode nabij Amsterdam.

Vind jouw trouwjurk bij Dani van Toll Bruidsmode

De perfecte bruidsmode voor jouw trouwerij in Amsterdam nog niet gevonden? Neem dan eens een kijkje bij Dani van Toll Bruidsmode in Hoorn of Almere. De grootste bruidsmodezaak van Noord-Holland en Flevoland! Met ruim 500 trouwjurken van internationale merken, een eigen collectie en een ruim assortiment aan accessoires is er voor elke bruid wat wils. De mooiste bruidsmode voor jouw grote dag in Purmerend vind je bij ons!