Zoeken naar bruidsjurken, events etc
Bruidsmode
Bussum

Unieke bruidsmode

Ben je op zoek naar unieke bruidsmode in de buurt van Bussum? Dan ben je bij Dani van Toll Bruidsmode aan het juiste adres! Hier vind je meer dan 300 verschillende stijlen trouwjurken om je te laten stralen op je bruiloft! Kom gezellig langs in de winkel om de trouwjurken te bekijken of maak een pasafspraak om de jurken te passen. Wat is jouw droomjurk?

Wij zijn gevestigd in Almere (en in Hoorn). Vanaf Bussum ben je in minder dan een half uur bij ons! Bekijk voor meer info en openingstijden deze pagina

Passen in een relaxte sfeer

Bruidsmodezaak Dani van Toll Almere (in de buurt van Bussum) is een unieke boetiek. Zowel de werkwijze als de collecties zijn uniek. Het doel van Dani van Toll Bruidsmode is om high bridal fashion voor iedereen toegankelijk te maken. Je shopt de trouwjurken nabij Bussum in een relaxte en fijne sfeer. De communicatie is transparant en je wordt voorzien van deskundig advies door de stylisten. Het uitzoeken van jouw droomjurk kan lastig zijn. Daarom staan de stylisten van de Dani van Toll Bruidsmode voor je klaar om de perfecte droomjurk voor je te vinden! Op zoek naar bruidsmode nabij Bussum? Breng dan zeker eens een bezoek aan onze bruidsmodezaak! 

Shop de mooiste merken

Je kan bij onze bruidsmodewinkel in de buurt van Bussum de mooiste labels en designers shoppen. Je kan, naast het eigen private label ‘By Dani van Toll’, de grootste merken binnen de bruidsmode vinden in de winkel. In de winkel nabij Bussum hangen maar liefst 300 verschillende stijlen van de mooiste merken. Je vindt in de winkel onder andere de merken:

Pronovias
Enzoani
Élysée
Demetrios
Jarice
Sottero & Midgley
Maggie Sottero
Rebecca Ingram

Dit is pas een kleine greep van de moderne, romantische en modebewuste trouwjurken die bij onze bruidsmodezaak in de buurt van Bussum hangen. Wil je meer merken zien? Kijk dan snel welke designers Dani van Toll Bruidsmode in het assortiment heeft. 

Coupeuses

Ons team is zeer professioneel. Alle stylisten hebben veel ervaring en zij zullen je helpen om de perfecte jurk uit te zoeken. Als bruidsmodezaak nabij Bussum hebben wij naast de beste stylisten, ook de beste coupeuses in dienst. De coupeuses zullen jouw jurk tot in de puntjes klaarmaken voor jouw grote dag. De trouwjurk wordt door onze coupeuses perfect voor je op maat gemaakt. De stylisten en de coupeuses maken het plaatje graag compleet!

Accessoires

Je kan bij ons ook terecht voor de mooiste accessoires. Na het uitzoeken van de trouwjurk, word je ook geholpen bij het uitzoeken van de accessoires. Van sluiers tot schoenen en van sieraden tot jasjes, je vindt het allemaal in onze bruidsmodezaak in de buurt van Bussum! Alle accessoires zijn modern, sophisticated en chique. 

Maak een afspraak!

Wil je graag trouwjurken passen in de winkel onder begeleiding van onze top stylisten? Maak dan eenvoudig online een pasafspraak! Kies een datum, tijd, de juiste winkel en vul je gegevens in. Klik daarna op ‘Afspraak maken’ en je krijgt direct een e-mail ter bevestiging. In deze e-mail staat ook de belangrijkste informatie over de pasafspraak en wat je adviseren mee te nemen naar de pasafspraak. 

Kom langs in de winkel!

Wil je nog geen trouwjurk passen, maar wil je wel graag inspiratie opdoen? Kom dan langs in één van onze bruidsmodewinkels. Wij zijn zowel in Almere als in Hoorn gevestigd. Onze vestiging in Almere is perfect geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een bruidsmodewinkel in de buurt van Bussum.