Zoeken naar bruidsjurken, events etc
Bruidsmode
Hilversum

Persoonlijke pasafspraken

Waar vind je in de buurt van Hilversum een bruidswinkel, waar je volop de tijd krijgt om bruidsmode te bekijken, voelen en te passen? Waar je door een gepassioneerde bruidsstylist wordt begeleid totdat je de bruidsjurk met de Yes!-factor te pakken hebt? Dani van Toll is een begrip in Noord-Holland en Flevoland. Kom je met je ‘team’ vanuit Hilversum bruidsmode passen, bereid je dan voor om jezelf in de prachtigste bruidsjurken te zien. In ons eigen atelier ontwerpen we de meest fantastische jurken. Daarnaast weten we altijd de parels tussen de bekende merken te vinden. Jouw geweldige bridal look maken we af met de mooiste accessoires. Maak nu een afspraak om bruidsmode te passen in onze bruidswinkel nabij Hilversum en maak je klaar voor de mooiste dag van je leven! 

Voel je als een echte bruid

Wanneer je in onze bruidswinkel nabij Hilversum bruidsmode komt passen, voel je je meteen als een echte bruid. Hier begint de voorpret voor je aanstaande trouwerij. Je krijgt de volledige aandacht van onze bruidsstylist, maar ook alle ruimte om je gezelschap erbij te betrekken. Geniet met volle teugen terwijl je de prachtigste trouwjurken aanpast. Zien wij de juiste twinkel in je ogen, dan weten wij genoeg: je hebt jouw jurk gevonden! Bij de ene aanstaande bruid is het al snel raak, de ander doet er wat langer over. Het geeft niet, je hebt de tijd! Wanneer je een afspraak maakt om vanuit Hilversum bruidsmode te komen passen, dan reserveren we een ruim tijdslot voor je.

De bruidsjurken van Dani van Toll bruidsmode

De oprichter en naamgever van onze bruidswinkel nabij Hilversum, Dani van Toll, heeft als doel gesteld om echte bridal fashion toegankelijk te maken. Ze ontwerpt onze eigen private label-collectie, met inmiddels 40 exclusieve en trouwjurken met een moderne en  romantische inslag. Hou je van weelderig, sprookjesachtige jurken met subtiele details, dan moet je deze bruidscollectie zeker eens bekijken. Daarnaast kun je straks trouwen in Hilversum in bruidsmode van grote namen als Blue by Enzoani, White One Bridal, Demetrios, Maggie Sottero en Mori Lee. We hadden het al over toegankelijk maken van bridal fashion; we houden regelmatig een sale, waarin je pareltjes uit onze collecties met enorme kortingen kunt kopen. Zo kan het gebeuren dat die designer-jurk ineens wél in je budget past! En over passen gesproken: bij ons vind je trouwjurken voor elk postuur en als er iets net niet past, dan vermaken we het in ons eigen atelier.

Trouwaccessoires: de finishing touch

Na het vinden van je droom-trouwjurk ga je natuurlijk niet direct terug naar Hilversum. Bruidsmode heeft meer om het lijf, de voorpret is nog niet voorbij! Geef je look een extra persoonlijke touch met diverse trouwaccessoires. We hebben ze in allerlei stijlen, van minimalistisch tot weelderig en van modern tot superchique. Op jouw bruiloft ben je al het middelpunt van aandacht, maar met deze prachtige accessoires maak je helemaal een onvergetelijke indruk. Zo kan lingerie je bruidsjurk nog beter laten vallen, geeft een sluier extra sierlijkheid en laten sieraden je nog meer shinen. Schoenen, jasjes, halskettingen, haarsieraden; in onze winkel voor bruidsmode nabij Hilversum vind je alle accessoires die jouw bridal look de finishing touch te geven.

Bruidsmode passen nabij Hilversum? Maak nu een afspraak!

Begin vandaag nog met het vinden van de trouwjurk van je dromen. Het begint natuurlijk met het samenstellen van je team; wie neem je mee vanuit Hilversum om je bij te staan in je zoektocht naar bruidsmode? Vervolgens prik je met hen een datum en maak je een afspraak via onze website. Onze bruidswinkel is vanuit Hilversum goed bereikbaar en een afspraak voor bruidsmode passen is zo gemaakt. Heb je vragen over bruidsmode, bruidsjurken, trouwaccessoires of iets anders? Neem gerust contact met ons op, het team in onze bruidswinkel nabij Hilversum is ervaren, professioneel en helpt je graag. Tot ziens bij Dani van Toll Bruidsmode!