Zoeken naar bruidsjurken, events etc
Bruidsmode
Hoofddorp

Niet de juiste bruidsmode in Hoofddorp kunnen vinden? 

Verloofd en op zoek gegaan naar een trouwjurk in Hoofddorp? Niets kunnen vinden? Kom langs bij Dani van Toll Bruidsmode! Op circa een half uur rijden vanaf Hoofddorp bereik je onze bruidsmodezaak. Hier kun je trouwjurken van bekende designers passen. Denk hierbij aan merken zoals Pronovias, Enzoani, Maggie Sottero. Rebecca Ingram, Demetrios, White One Bridal, Bridalstar, Mori Lee en meer! Daarnaast bieden we ook trouwjurken van ons eigen private label (By Dani van Toll). 

Meer dan trouwjurken

De trouwjurk zelf is belangrijk, maar er komt meer bij kijken. Denk bijvoorbeeld aan trouwschoenen. Ga je voor een blokhak of kies je voor een klassieke stiletto? Je maakt je look af met bijpassende accessoires. Ga voor de finishing touch met een mooie sluier, diverse sieraden en haaraccessoires. Ook voor bruidslingerie ga je vanuit Hoofddorp naar onze bruidsmodewinkel!
Maak vandaag nog jouw pasafspraak!  

Meer dan trouwjurken

Dani van Toll is een unieke bruidsmodezaak in het centrum van Hoorn (op circa 3 kwartier rijden vanaf Hoofddorp) en Almere (op circa een half uur rijden vanaf Hoofddorp). Wij gaan voor een no-nonsense aanpak en een transparante werkwijze. Er hang een relaxte sfeer is onze bruidsmodewinkel, hier zul jij je snel thuis voelen. Wij vinden het belangrijk om elke aanstaande bruid de aandacht te geven die ze verdiend. Je kunt dan ook altijd rekenen op één op één begeleiding in een persoonlijke en intieme setting. Samen vinden wij ‘the one’, de trouwjurk van jouw dromen! Onze ervaren stylistes kunnen als de beste jouw wensen vertalen naar een jurk uit onze collectie.

Pasafspraak bij Dani van Toll

Als je vanuit Hoofddorp langskomt bij Dani van Toll Bruidsmode, raden we je allereerst aan om een pasafspraak te maken. Via onze online agenda kun je heel eenvoudig zelf een plekje reserveren. We werken met een real time agenda, je ziet dus altijd wanneer we nog plek hebben. Erg handig! Natuurlijk mag je ook telefonisch contact met ons opnemen voor het maken van een pasafspraak. 

De pasafspraak zelf is natuurlijk spannend, je gaat immers op zoek naar de trouwjurk waarin jij het ja-woord gaat geven. Geen zorgen, we zullen je van begin tot eind bijstaan. Nadat we je wensen in kaart hebben gebracht, maken we een selectie van trouwjurken die je kunt passen. Altijd onder het genot van een kopje thee, koffie en iets lekkers! 

Tijdens het passen van de jurken, weet je al gauw genoeg of ‘the one’ er tussen zit. When you know, you know! We zien het vaak al in de sparkle in je ogen. De perfecte trouwjurk maakt je zelfverzekerd, hier wil je in trouwen. Say yes to the dress!