Bruidsmode Noord-Holland

Op zoek naar betaalbare bruidsmode in Noord-Holland? Graag laten we je kennismaken met Dani van Toll Bruidsmode. Een bruidsmodewinkel gevestigd in Hoorn. Wij hebben al veel bruiden uit Noord-Holland aan een trouwjurk mogen helpen. Bij ons kun je terecht voor betaalbare bruidsmode van designer merken. Wij kopen onze trouwjurken uitsluitend in bij echte bruidsmode designers.

Hierbij zijn wij afhankelijk van het huidige aanbod, waardoor we  altijd de laatste trends trouwjurken hebben hangen. Online kun je alvast een deel van onze collectie bekijken. Om de volledige collectie te beworden, kun je het best een bezoek brengen aan onze bruidsmodewinkel in Noord-Holland.

Onze merken

In onze bruidsmodewinkel in Noord-Holland kun je terecht voor diverse merken van bekende designers. Denk hierbij aan merken als White one by Pronovias, Enzoani, Pronovias, Maggie Sottero, Jarice, Mori Lee & Demetrios. Daarnaast heeft Dani van Toll een eigen collectie.

De grootste bruidsmodewinkel van Noord-Holland

Onze winkel is sinds 2014 een begrip in Noord-Holland. Met een winkel van 200m² mogen wij ons de grootste bruidsmodewinkel van Noord-Holland noemen. En het grote voordeel? Wij zijn 7 dagen in de week geopend! Op zondag zijn wij enkel op afspraak geopend. Zo weten we zeker dat er altijd een moment is waarop we jou kunnen helpen je droomjurk te vinden.

Over Dani

De vrouw achter Dani van Toll Bruidsmode is Dani zelf. Al vanaf jonge leeftijd heeft zij een passie voor bruidsmode. Op een leeftijd van 16 jaar heeft zij haar eigen collectie ontworpen. Deze werd zo goed ontvangen, dat deze al snel in de bruidsmodezaken van Nederland hing. Sinds zij haar winkel is gestart, is ze ook begonnen met het inkopen van andere labels.

Onze klanten

Doordat wij in Hoorn gevestigd zijn, hebben wij al veel klanten uit Noord-Holland mogen helpen aan een trouwjurk. Zoekwoorden waar klanten ons vaak op vinden via Google:

  • Bruidsmode Venhuizen
  • Bruidsmode Zwaag
  • Bruidsmode Wijdenes
  • Bruidsmode De Buurt
  • Bruidsmode Hoogkarspel
  • Bruidsmode Berkhout
  • Bruidsmode Risdam
  • Bruidsmode Scharwoude
  • Bruidsmode Spierdijk

We hopen jou binnenkort ook te mogen verwelkomen!

Vragen of een pasafspraak maken?

Heb je een vraag over onze collectie? Of wil je graag een pasafspraak maken? Je kunt ons telefonisch bereiken via 0229 - 84 14 84. Ook kun je ons bereiken via WhatsApp: 06 - 12 12 92 41. Wil je een pasafspraak maken? Klik dan op de knop hieronder!

Dani van Toll Bruidsmode
Breed 4
1621 KB Hoorn
0229 - 84 14 84
info@danivantoll.nl

Openingstijden:
Maandag: Op afspraak
Dinsdag t/m zaterdag: 10:00 tot 17:00
Zondag: Op afspraak