Zoeken naar bruidsjurken, events etc
Bruidsmode
Weesp

Bruidsmode nabij Weesp

Straal op de bruiloft in jouw nieuwe bruidsjurk die je hebt gevonden bij Dani van Toll Bruidsmode: bruidsmodezaak in de buurt van Weesp. Iedere bruid wilt stralen op haar eigen bruiloft. Je wilt er prachtig uitzien. Dat begint natuurlijk al bij de kleding, want de kleding maken immers de man, of in dit geval de vrouw. Je vindt de mooiste trouwjurken bij Dani van Toll Bruidsmode. Kom gezellig langs om naar de collectie te bekijken of maak een pasafspraak om de mooiste trouwjurken te passen!

Specialisten

Wij zijn echte bridal fashion specialisten. Het complete team van onze bruidsmodezaak in de buurt van Weesp zal voor je klaar staan om de mooiste trouwjurk voor je te vinden. Wij weten alle ins- en outs van de industrie en weten als geen ander welke jurken je het mooist zullen staan. We weten precies wat er bij het uitzoeken van de bruidsjurk komt kijken. Om die reden kun je bij ons terecht voor het complete plaatje. Je hoeft niet meer naar een andere bruidsmodewinkel in Weesp toe om bijvoorbeeld schoenen of sieraden uit te zoeken. Onze bruidsmodezaak in de buurt van Weesp heeft alles onder één dak, zodat jij en één keer kunt slagen!

Internationale designers

Dani van Toll weet wat mooi is. Daarom kun je bij onze bruidsmodezaak nabij Weesp terecht voor trouwjurken die je niet in iedere winkel kunt vinden. Onze bruidsmodecollectie bestaat namelijk uit trouwjurken van de meest toonaangevende merken en designers. Ben je op zoek naar een trouwjurk die je niet dagelijks ziet? Kom dan naar een van onze winkels en dompel je onder in de wereld van trouwjurken!

Onze winkels

Dani van Toll heeft twee bruidsmodewinkels in Nederland waar je de mooiste trouwjurken kunt vinden. Al sinds 2014 beschikken wij over onze prachtige winkel in Hoorn. Sinds 2022 hebben wij ook onze tweede winkel in Almere geopend. In beide winkels vind je echte pareltjes. De winkel in Hoorn beschikt naast de designer collectie, ook over een permanente sample sale. Hierdoor kan je met ieder budget een geschikte trouwjurk in onze winkel kopen. De jurken uit de sample sale hebben een seizoen in de winkel gehangen en zijn klaar om gedragen te worden op jouw grote dag! Onze bruidszaak in Almere is slechts op 10 minuten rijden vanaf Weesp. Ben je op zoek naar bruidsmode in de buurt van Weesp? Kom dan gezellig naar onze winkel in Almere toe! 

Maak nu een pasafspraak!

Ben je fan geworden van onze trouwjurken en wil je ze in het echt bekijken? Kom dan gerust langs in een van onze winkels in Hoorn of Almere! Voel de stoffen en bekijk de prachtige jurken. Wil je een jurk passen? Maak dan een pasafspraak om er zeker van te zijn dat je de jurk kunt passen. We zien je graag bij één van onze bruidsmodezaken in de buurt van Weesp!