Bruidsmode

Bruidsmode passen
Zenuwachtig sta je in het pashokje: op zoek naar de aller-allermooiste bruidsmode. De perfecte jurk. De mooiste oorbellen. Bijpassende schoenen. Alleen het allerbeste is goed genoeg. En terecht! Op jouw grote dag moet je stralen! De specialisten van Dani van Toll Bruidsmode helpen je graag bij het vinden van de beste outfit.

De nieuwste collecties
Een trouwjurk is niet zomaar gemaakt. Daarom wordt er voor bruidsmode maar één keer per jaar een nieuwe collectie uitgebracht. Zo rond het voorjaar - wanneer het nieuwe inkoopseizoen begint - worden er hele beurzen gehouden. Dit gebeurt vaak in belangrijke hoofdsteden, zoals: Barcelona, Londen, Parijs, Milaan en New York. Dus wil je als één van de eerste bruiden stralen in de nieuwste jurk van St. Patrick, Enzoani of Maggie Sottero? Dan kun je het beste rond de lente een keer bij ons langskomen.

Betaalbare unieke trouwjurken

Ben je op zoek naar een unieke jurk? Maar ben je er liever geen duizenden euro’s aan kwijt? Kies dan voor ons eigen label! Voor een prijs tussen de €295,- en €895,- ben je verzekerd van de mooiste designs en een goede kwaliteit. Daarnaast trouw je gegarandeerd in unieke bruidsmode! De jurken uit deze collectie kunnen namelijk niet bijbesteld worden. Van elk model is er slechts één te krijgen. En dat is wel zo speciaal.

Trouwen met Dani van Toll Bruidsmode

Al sinds 2014 is de winkel van Dani van Toll een waar begrip in Noord Holland. Wij zijn namelijk niet voor niets de grootste! Trouwjurken van absolute topmerken, zoals: Enzoani en Modeca. Een eigen budgetlijn met de No Label by Dani van Toll-collectie. Eén ding is zeker: wij hebben voor iedere verloofde de perfecte bruidsmode in huis. Ook voor accessoires, schoenen en lingerie ben je bij Dani van Toll aan het juiste adres.

Pas direct de mooiste bruidsmode

Dagelijks bewonder je die fonkelende verlovingsring. Nog een paar maanden en dan gaat het gebeuren! Voor de mooiste trouwjurken ga je naar Dani van Toll Bruidsmode. Maak vandaag nog een pasafspraak. Of bel naar 0229-84 14 84. Heb je een vraag? Stuur gerust een appje naar 06 - 12 12 92 51. Het vinden van de beste bruidsmode is onze passie!

Op zoek naar een bruidsjurken onder de €1000,- euro? 

Klik hier voor onze No Label by Dani van Toll collectie.