Zoeken naar bruidsjurken, events etc
DP490 4

Demetrios designer week

16 t/m 20 november in DVT Almere

Demetrios

makes luxury affordable

Ben je een liefhebber van glitter en glamour? En hou je wel van een  beetje extra? Dan is Demetrios voor jou een fantastisch label! Voor de liefhebbers van deze designer hebben we super goed nieuws. We organiseren namelijk een exclusief Demetrios themed event, namelijk de Demetrios Designer Week. We hebben 16 t/m 20 november extra veel trouwjurken van dit label in huis zodat je een goede keuze kunt maken uit meer dan 60 unieke stijlen. We hebben modellen hangen van Demetrios, Demetrios Platinum, Destination Romance, Cosmobella en OreaSposa. 

De Demetrios Designer Week vindt plaats in onze bruidswinkel in Almere. We werken op afspraak zodat we jou onze persoonlijke aandacht kunnen geven. 

DP494 2

Exclusieve korting

+ Abrazi oorbellen cadeau

Je vraagt je ongetwijfeld af waarom de Designer Week het ultieme moment is om jouw Demetrios trouwjurk aan te schaffen. We hebben natuurlijk deze dagen de grootste collectie van heel Nederland hangen, maar je ontvang ook een exclusieve korting en een setje oorbellen van het label Abrazi cadeau. Slaag je tijdens je eerste pasafspraak tijdens de Demetrios Designer week dan ontvang je €250 cadeau van ons op het aankoopbedrag. Al met al dus een voordeel van honderden euro's.

Prijs informatie

Wat kost een Demetrios trouwjurk? Gemiddeld ligt de prijs van een trouwjurk uit deze collectie tussen de €2000 en €3500. De Platinum collectie ligt iets hoger in prijs en de labels Cosmobella en Oreasposa zijn voordeliger. De indicatie is een gemiddelde en prijzen kunnen hier iets van af wijken.