Zoeken naar bruidsjurken, events etc
Demetrios
trouwjurk

Demetrios makes luxury affordable

De grote dag is bijna aangebroken, je gaat binnenkort trouwen! Eindelijk wordt jullie liefde officieel gemaakt. Alles is tot in de puntjes geregeld. Het enige dat nog ontbreekt is een Demetrios trouwjurk. Met deze moderne trouwjurk maak je zeker weten een statement op jouw bruiloft!

Je kunt in onze bruidswinkels in Hoorn en Almere terecht voor deze prachige collectie. Daarnaast hebben we ook Oreasposa en Cosmobella.

It's about radiating luxury, love and embracing your inner queen

De Demetrios trouwjurk is een moderne jurk met een vleugje glamour. De jurken zijn perfect voor de zelfverzekerde, glamoureuze en ambitieuze bruid. In een Demetrios trouwjurk maak je een onuitwisbare indruk. De high fashion finish zorgt voor een prachtige jurk. Hou je van kant, glitters, satijn of zachte tule? De Demetrios trouwjurk heeft voor iedereen de perfecte droomjurk. 

From New York with love

De Demetrios trouwjurk wordt ontworpen en gemaakt in New York. Je vindt de moderniteit van de grote stad terug in de collecties. De ontwerpers van de Demetrios trouwjurk laten zich duidelijk inspireren door New York. De combinatie van de high fashion delen en de urban delen van de stad zijn goed terug te zien in de Demetrios trouwjurk. De uiteindelijke metropolitan stijl in combinatie met de glamoureuze kenmerken maakt het een unieke jurk. De ontwerpen zijn tijdloos, romantisch en gedurfd. De moderne details met de traditionele jurken geeft jou als bruid een gevoel van soft glam.

Demetrios James Elias

De grote man achter de Demetrios trouwjurk is Demetrios James Elias. De man heeft het merk sinds de jaren tachtig naar zichzelf genoemd. Hij is de trotse eigenaar en het hoofd designer van de Demetrios trouwjurk. Demetrios is geboren in Athene en verhuisde om jonge leeftijd met zijn familie naar Amerika. Eenmaal aangekomen opende zijn familie een bruidswinkel in het Amerikaanse Warren. Na schooltijd werkte hij altijd in de winkel. In die jaren is zijn liefde voor bruidsmode ontstaan. Inmiddels is hij een icoon in de bruidsmode geworden en ontwerpt hij nog steeds de mooiste collecties en stijlen vanuit zijn woonplaats New York.

Maak een afspraak!

Ben je helemaal fan geworden van een Demetrios trouwjurk? Neem dan snel een kijkje in de webshop van Dani van Toll. Ben je na het zien van de Demetrios trouwjurk erover uit dat het jouw droomjurk is? Maak dan een pasafspraak! Je kan de afspraak eenvoudig online maken. Dani zal samen met haar team je helpen om de perfecte Demetrios trouwjurk voor je uit te zoeken. De jarenlange ervaring en de liefde voor bruidsmode zullen er voor zorgen dat je zult stralen op jouw grote dag!