Trendy & betaalbaar

Op zoek naar die ene perfecte bruidsjurk, maar dan met een zacht prijskaartje? Zoek dan niet verder. Wij hebben namelijk te one voor je in deze fantastische collectie. Toegangkelijke designs, verkrijgbaar in iedere maat en ook nog eens voor toegangkelijke prijzen. Bridalstar heeft alles en meer dan wat jij nodig hebt.  

Bridalstar is verkrijgbaar in Hoorn en Almere

Trendy & betaalbaar

Op zoek naar die ene perfecte bruidsjurk, maar dan met een zacht prijskaartje? Zoek dan niet verder. Wij hebben namelijk te one voor je in deze fantastische collectie. Toegangkelijke designs, verkrijgbaar in iedere maat en ook nog eens voor toegangkelijke prijzen. Bridalstar heeft alles en meer dan wat jij nodig hebt.  

Een Bridalstar trouwjurk kost tussen de €1200 en €1800. 

Bridalstar

Wedding dresses for every body

Bridalstar is de ster op het gebied van betaalbare trendy bruidsjurken en perfecte plus size stijlen. Hun belangrijke missie is iedere bruid een zelfverzekerd gevoel geven en laten stralen op haar trouwdag, ongeacht welke maat je ook draagt. Een Bridalstar bruidsjurk laat jou de shining star zijn op jullie grote dag.

Onderstaande modellen zijn verkrijgbaar in Hoorn

Hilllegonda - Bridalstar

Irmine - Bridalstar

Islene - Bridalstar

Izetta - Bridalstar

Immy - Bridalstar

Ifra - Bridalstar

Ikaris - Bridalstar

Interstellar - Bridalstar

Honeyflower - Bridalstar

Hermien - Bridalstar

Hope - Bridalstar

Hilde - Bridalstar

Heart - Bridalstar

Hanneke - Bridalstar

Giulietta Glitter - Bridalstar

Becky Stardust- Bridalstar

Herma - Bridalstar

Flawless - Bridalstar

Galanos - Bridalstar

Golden - Bridalstar

Grisella - Bridalstar

Onderstaande modellen zijn verkrijgbaar in Almere

Irma

Imperia

Body positivity

De dames van Bridalstar zetten zich iedere dag weer in voor een breder schoonheidsideaal. Een missie van belang als je het ons vraagt. Wij vinden het namelijk ook belangrijk dat iedere vrouw zich ongeacht haar kledingmaat en leeftijd mooi en zelfverzekerd voelt. In een Bridalstar bruidsjurk zul je altijd stralend naar het altaar lopen. En weet je wat ook leuk is? Je kunt je jurk customizen en nog persoonlijker maken. Zo kun je bijvoorbeeld switchen van schouderbandjes naar een mouwtje, je jurk in letterlijke iedere kleur laten maken, of je sleep met twee (of zelfs drie) meter laten verlengen.

Plus size perfectie

Het geheim van Bridalstar is haar ijzersterke constructie en perfecte pasvorm, passend bij een curvy lichaam. Een Bridastar trouwjurk accentueert je vrouwelijke vormen en verdoezelt alles wat je liever niet wilt zien. De grote range aan diverse stijlen bieden je meer dan genoeg opties zodat je weloverwogen een keuze kan maken. Of je nou houdt van klassiek, bohemian of modern, je kunt kiezen uit diverse hedendaagse en moderne stijlen. Ook als curvy bride kun je genieten van glamorous, elegante en sexy designs. Een Bridalstar bruidsjurk biedt comfort, ondersteuning en een perfecte bridal look.

Dutch design uit Friesland

Bridalstar is een begrip in de bruidsmode en een top of mind merk op het gebied van inclusieve trouwjurken. Het hele jaar door zijn Simone en Wilianne bezig met het ontwikkelen van nieuwe collecties en bestuderen ze de belangrijkste trends. Hierdoor kunnen ze de meest trendy bruidsjurken blijven bieden met hun signature corset pasvorm die zorgt voor een extra gedefinieerde taille. Bridalstar is er voor iedere aanstaande bruid, of je nou petite of plus size bent. 

Dani van Toll Hoorn
Breed 4
1621 KB Hoorn
0229 - 84 14 84
info@danivantoll.nl

Algemene voorwaarden

Dani van Toll Almere 
De Diagonaal 191
1315XM Almere
036 - 785 30 86