Love, elegance, style

Demetrios is de ultieme collectie voor bruiden die van moderne trouwjurken houden met een vleugje glamour.  In een trouwjurk van dit label maak je gegarandeerd een statement. Of je nou houdt van kant, glitters, satijn of zachte tule, Demetrios is veelzijdig en heeft voor bijna iedere bride to be die wilt stralen een fantastische optie. 

Demetrios is verkrijgbaar in onze bruidsmodezaak in Almere.

Love, elegance, style

Demetrios is de ultieme collectie voor bruiden die van moderne trouwjurken houden met een vleugje glamour.  In een trouwjurk van dit label maak je gegarandeerd een statement. Of je nou houdt van kant, glitters, satijn of zachte tule, Demetrios is veelzijdig en heeft voor bijna iedere bride to be die wilt stralen een fantastische optie. 

Een Demetrios trouwjurk kost tussen de €1500 en €3000. 

Demetrios

It's about radiating luxury, love and embracing your inner queen

Een bruidsjurk van Demetrios is perfect voor de zelfverzekerde, glamorous en ambitieuze vrouw. In een moderne stijl als deze maak je niet alleen een onuitwisbare indruk, maar ga je ook voor een look met high fashion finish. Iedere Demetrios bruidsjurk is ontworpen en vervaardigd met extra aandacht voor detail en kwaliteit.

Demetrios & Demetrios Platinum

Verkrijgbaar in Almere

DP481 Nora

Demetrios

DP476 Sandra

Demetrios

DP470 Lena

Demetrios

DP466 Becca

Demetrios

DP462 Lyla

Demetrios

200139

Demetrios

200133

Demetrios

1217

Demetrios

1215DR

Demetrios

1215

Demetrios

1213

Demetrios

1202

Demetrios

1199

Demetrios

1185

Demetrios

1196

Demetrios

1183

Demetrios

1181

Demetrios

1177

Demetrios

1176

Demetrios

1153

Demetrios
1106 Demetrios

1106

Demetrios

From New York with love

Demetrios brengt vanuit zijn werk en woonplaats New York City de allermooiste bruidsmode collectie. De moderne invloeden zie je terug in zijn collecties, moderne bruidsjurken voor moderne vrouwen. De metropolitan style vol glamour en luxe is kenmerkend voor dit prachtige merk. Demetrios is perfecte voor de dames die op zoek zijn naar een urban stijl bruidsjurk.

Soft glam

De Demetrios trouwjurken hebben het hart al kunnen veroveren van menig bruid. Dat kan ook niet anders met hun romantische, gedurfde en tijdloze ontwerpen. Een Demetrios bruidsjurk heeft moderne details en traditionele features met de signature Demetrios touch. Een Demetrios bruidsjurk straalt een gevoel van soft glam en sexy sophistication uit.

Demetrios James Elias

Het brein achter Demetrios en de man waar we de exit van de pofmouw aan hebben te danken, dat is Demetrios James Elias. Sinds de 80's is hij de trotste eigenaar en head designer van Illisa Fashion Group. 

Demetrios is geboren in Athene, Griekenland en emigreerde als klein jongetje naar Amerika met zijn familie. Zij opende een bruidswinkel in Warren, Ohio. Dit is de plaats waar hij zijn liefde voor bruidsmode en design ontwikkelde. Tijdens zijn schooltijd assisteerde hij zijn ouders met de family business tot er een enorme kans op zijn eigen pad kwam. 

Inmiddels is Demetrios een waar icoon in de bruidsmode. Zijn designs waren vernieuwend, revolutionair en grensverleggend. Vandaag de dag brengt hij nog steeds de mooiste collecties en stijlen vanuit zijn woon en werk plaats, New York City.

Dani van Toll Hoorn
Breed 4
1621 KB Hoorn
0229 - 84 14 84
info@danivantoll.nl

Algemene voorwaarden

Dani van Toll Almere 
De Diagonaal 191
1315XM Almere
036 - 785 30 86