With love from Barcelona

Elke bruid verdient het om zich glamorous te voelen op haar trouwdag. Samen met Pronovias delen wij de missie om van jouw trouwdag de allermooiste dag van je leven te maken. Droom je van een prachtige Pronovias bruidsjurk? Wij helpen je graag met het uitzoeken. Zowel in onze bruidswinkel in Hoorn als Almere hebben we een grote selectie met de mooiste stijlen. 

With love from Barcelona

Elke bruid verdient het om zich glamorous te voelen op haar trouwdag. Samen met Pronovias delen wij de missie om van jouw trouwdag de allermooiste van je leven te maken. Droom je van een prachtige Pronovias bruidsjurk? Wij helpen je graag met het uitzoeken. In onze bruidswinkel hebben we een grote selectie met de mooiste stijlen. 

Een Pronovias trouwjurk kost tussen de €1500 en €3000. 

Pronovias

Dressing dreams of stylish brides world wide

Gaat je hart sneller kloppen van stylish bruidsjurken met klassieke en elegante designs? Dan is Pronovias helemaal jouw label. Prachtige exclusieve jurken met aandacht voor detail, fantastische afwerkingen en tot in de puntjes verzorgd handwerk. Je bent voor Pronovias bij ons aan het juiste adres, want wij zijn premium dealer. We hebben inmiddels meer dan 100 verschillende stijlen in ons assortiment.

Pronovias

Onderstaande modellen zijn verkrijgbaar in Hoorn

Tinka

Barika

Barika

Lansbury

Ginni

Morgan

Plitvice

Desi

Alabama

Socotra

Panjin

Farrah

Masazir

Butina

Anitra

Drail

Elara

Floriana

Ixion

Pronovias

Onderstaande modellen zijn verkrijgbaar in Almere

Nala

Adele

Marisa

Myrna

Rosy

Marli

Madison

Antelope

Geyser

Polaris

Jeju

Borealis

Skellig

Lenkois

Masazir

Danxia

vik

Goblin

Arenal

Shani

fingal

finglas

Bohol

Espiga

Cloe

Iguazu

Iguazu

Telesto

Baikal

Cecil

Pronovias Privee

Onderstaande modellen zijn verkrijgbaar in Almere

Crescent

Hopkins

Ralston

Arabella

Atelier Pronovias

. Onderstaande modellen zijn verkrijgbaar in Almere

Dessay

Dickinson

Marchesa for Pronovias

Onderstaande modellen zijn verkrijgbaar in Almere

Carrasco

Roisin

Ralston

Orla

Revolutionair design

Wist je dat Pronovias in 1964 het eerste bruidshuis was dat een prêt-à-porter bridal fashion collectie lanceerde? Deze ontwikkeling in de bruidsmode ontketende een ware revolutie en zorgde er voor dat mooie bruidsjurken toegangkelijk werden voor alle vrouwen. Het bedrijf bestond al sinds 1922 als 'El Suizo', een gespecialiseerd in kant, embroidery en hoogwaardige stoffen. Vandaag de dag is Pronovias nog steeds wereldwijd nummer één en wordt het label verkocht in meer dan 100 landen.

Top notch designers

Zoals je van een label met dergelijke allure kan verwachten, werkt Pronovias enkel met de beste namen uit de industrie. Wereldberoemde designers als Elie Saab, Valentino en Monuel Mota hebben in het verleden hun naam al aan dit prestigieuze label verbonden. Tegenwoordig is het de Italiaanse Alessandra Rinaudo die als creative director met de scepter zwaait. Haar gevoel voor stijl, glamoureuze touch en elegantie brachten een collectie van ongekende kwaliteit.

Alessandra Rinaudo

Als klein meisje groeide Alessandra Rinaudo op in de wonderlijke wereld van de bruidsmode. Haar moeder was de eigenaresse van een bruidsmodezaak in Saluzzo (Italie) en haar oma was een ervaren naaister. Hier ontwikkelde ze haar liefde voor design, Frans kant, Italiaanse zijdes en prachtig borduurwerk. De Italiaanse oprichtster van Nicole Fashion Group is sinds 2019 de creative director van Pronovias. Inmiddels heeft ze al meer dan 20 jaar ervaring met deze taak. Bridal fashion zit diep geworteld in de genen van Alessandra en haar familie. Wist je dat haar dochter, Nicole Cavallo, ook als creative director aan de slag is voor een ander bruidsmode merk? 

Love story to the planet

Pronovias heeft hart voor onze planeet, de natuur en de mens. Hun liefde voor onze aarde delen ze met de campagne #WeDoEco. Het proces van #WeDoEco omvat de volledige cyclus van jouw droomjurk. Vanaf het moment dat deze ontworpen wordt, tot aan jouw trouwdag. Dat betekend duurzame stoffen, duurzame verpakkingen en een duurzame productie. Een belangrijke ontwikkeling op het gebied van duurzame bruidsjurken.

#WeDoEco because we are committed to making the world not only greener, but happier too.

Dani van Toll Hoorn
Breed 4
1621 KB Hoorn
0229 - 84 14 84
info@danivantoll.nl

Algemene voorwaarden

Dani van Toll Almere 
De Diagonaal 191
1315XM Almere
036 - 785 30 86