Boho Grand

Rebecca Ingram maakt echte klassiekers voor de boho chic bruid. Een Rebecca Ingram trouwjurk is flirty, speels en elegant. Een ander fantastisch pluspunt van deze collectie is de betaalbare prijscategorie. Met een Rebecca Ingram bruidsjurk zul je gegarandeerd stralen.

De collectie van Rebecca Ingram is verkrijgbaar in ons filiaal in Hoorn.

Boho Grand

Rebecca Ingram maakt echte klassiekers voor de boho chic bruid. Een Rebecca Ingram trouwjurk is flirty, speels en elegant. Een ander fantastisch pluspunt van deze collectie is de betaalbare prijscategorie. Met een Rebecca Ingram bruidsjurk zul je gegarandeerd stralen.

Een Rebecca Ingram trouwjurk kost tussen de €1200 en €1800. 

Rebecca Ingram

Crafted for brides who celebrate spring every season

Rebecca Ingram is het perfecte merk voor de free-spirted dreamer. Een Rebecca Ingram is divine en heeft de perfecte summertime holiday vibe. Losse, romantische en zwierige bruidsjurken met een jeugdig en innovatief design.

Tilda

Barbara

Lily

Faustine

Ellen

Jill

Keating

Body inclusive

Ook Rebecca Ingram heeft net als Maggie Sottero de allermooiste plussize stijlen. Ongeacht je maat, ze hebben de perfecte jurk voor je! Als je houd van moderne, romantische, speelse en bohemian jurken dan is dit voor jou het perfecte merk. De plussize stijlen van dit merk worden speciaal aangepast naar jouw curves en spelen in op de behoeftes van plussize bruiden.

Ivory, mauve of blush?

In welke kleur wil jij trouwen? De dromerige designs van Rebecca Ingram worden uitgevoerd in prachtige tinten als blush, mauve, champagne en natuurlijk ook gewoon ivoor. Een zachte kleur in je bruidsjurk heeft een romantisch effect en laat de prachtige kanten details nog mooier naar voren komen. De juiste kleur staat niet alleen fantastisch bij je huid, maar maakt jouw jurk ook nog eens extra speciaal.

By Maggie Sottero

Rebecca Ingram is de jongste collectie van Maggie Sottero. Net als alle stijlen van Maggie zijn de jurken van fantastische kwaliteit. Echter heeft iedere Rebecca Ingram trouwjurk haar eigen identiteit en heeft de collectie haar eigen handschrift. Maggie Sottero heeft deze collectie in het leven geroepen voor alle jonge, avontuurlijke en prijsbewuste bruiden. Dit zie je terug aan het gebruik van de bloemige accenten en speelse zwierige stoffen. Wij zien een prachtige Rebecca Ingram bruidsjurk zeker voor ons op een zomerse bruiloft buiten. 

Maggie Sottero maakt al ruim twintig jaar de mooiste bruidsmode creaties. Bridal fashion zit diep gewordelt in de genen van creative director Kelly Midgley. Als klein meisje groeide zij op in de bruidsmodezaak van haar moeder Lesley Margarat ''Maggie'' Webster, de oprichtster van Maggie Sottero. Wist je dat de naam Maggie Sottero een eerbetoon was aan haar overgrootmoeder?

Dani van Toll Hoorn
Breed 4
1621 KB Hoorn
0229 - 84 14 84
info@danivantoll.nl

Algemene voorwaarden

Dani van Toll Almere 
De Diagonaal 191
1315XM Almere
036 - 785 30 86