Timeless & Stylish

Hecht je waarde aan klassieke looks met een verfijnde afwerking? Een trouwjurk van House of St. Patrick heeft alles voor de classy bride to be. De nieuwe collectie van St. Patrick is zeer verassend en heeft de meest uiteenlopende modellen die stuk voor stuk uniek zijn.

St. Patrick is verkrijgbaar in onze bruidsmodezaak in Hoorn.

Perfecte pasvorm

De perfecte pasvorm is alles en zeer bepalend voor de uitstraling van een bruidsjurk. Een Mori Lee trouwjurk heeft een goede constructie passend bij het lichaamstype van ieder soort bruid. Iedere Mori Lee bruidsjurk is gemaakt met zo veel allure en precisie dat het dragen een custom tailored gevoel geeft. Je zal er op jouw trouwdag uitzien als a million bucks, maar dan voor een schappelijke prijs. 

Een Mori Lee trouwjurk kost tussen de €1200 en €2300. 

House of St. Patrick

Tijdloze en stijlvolle trouwjurken

Ben je op zoek naar een tijdloze, stijlvolle bruidsjurk met hedendaagse twist? Dan is St. Patrick, onderdeel van de Pronovias Fashion Group, de allerbeste in. Traditionele pasvormen krijgen de finishing touch van moderne, rijke en weelderige stoffen met nadruk op uitbundig bewerkte details. Je beleeft je eigen moderne sprookje in een bruidsjurk van House of St. Patrick.

Mindy

Anatasia

Gracious

Inga

From the capital of design

Barcelona is zonder twijfel de enige echte bruidsmode hoofstad van Europa. De stijlvolle designs van St. Patrick zijn kenmerkend voor Spaanse bruidscouture en zo is elk exemplaar te herkennen uit duizenden. Stuk voor stuk ademen de trouwjurken van St. Patrick klassieke elegantie en zijn ze verpakt in de mooiste luxueze stoffen. 

''A world of beautifully elegant wedding dresses dedicated to the woman with a timeless, chic style.''

Laura Giurgiu

Laura, de lead designer van House of St. Patick, laat zich inspireren door moderne varianten van klassieke sprookjes en is van mening dat een ''ze leven nog lang en gelukkig''  verhaal nooit achterhaald zal raken. Met deze prachtige gedachte achter ieder design en een originele droomjurk uit haar collectie zal een happy ending voor jou de absolute waarheid worden. 

Al meer dan 15 jaar werkt Laura in de magische wereld van bruidsmode. Voor ze de leiding nam over de collecties van House of St. Patrick was ze jaren lang verantwoordelijk voor vele prachtige designs van Nicole Milano. 

Dani van Toll Hoorn
Breed 4
1621 KB Hoorn
0229 - 84 14 84
info@danivantoll.nl

Algemene voorwaarden

Dani van Toll Almere 
De Diagonaal 191
1315XM Almere
036 - 785 30 86