Zoeken naar bruidsjurken, events etc
Designer trouwjurk

Vind jouw designer trouwjurk!

Voor jouw aanstaande trouwerij weet je precies wat je wilt dragen: een designertrouwjurk. Je trouwt waarschijnlijk maar één keer. Dan kun je net zo goed compleet uitpakken. Wat jouw wensen ook zijn: je kunt altijd bij Dani van Toll Bruidsmode in Hoorn terecht. Hier vind je bruidsmode en trouwjurken met de allermooiste designs. Dat niet alleen: wij bieden ook echt absolute topmerken aan. Zo is die gewenste designertrouwjurk zo gevonden. Dus waar wacht je nog op? 

De mooiste merken

Een designertrouwjurk is meer dan alleen een mooi ontwerp. De bruidsmode wordt in veel gevallen door een gerenommeerd merk gemaakt. Om de mooiste, meest exclusieve jurken naar onze winkel te halen, houden wij de belangrijkste beurzen in de gaten. Denk aan shows in Barcelona, Londen, Parijs, Milaan en New York. Bij ons vind je dan ook de gloednieuwe mode van A-merken, zoals: Pronovias, Enzoani en Maggie Sottero. Designertrouwjurken worden meestal rond het najaar op de markt gebracht. 

Betaalbare designertrouwjurken

Designtrouwjurk of niet: bij Dani van Toll Bruidsmode houden wij ze graag betaalbaar. Heb je niet een budget van duizenden euro’s? Dan kun je bij ons alsnog uit verschillende, mooie modellen kiezen. Ook binnen de prijsrange van €1195,- en €6995,- geniet je van bruidsmode met prachtige designs. Wat dacht je van onze eigen label? Dan weet je 100% zeker dat je in unieke kleding trouwt. 

Prachtig trouwen met Dani van Toll Bruidsmode

Trouwen doe je - als het goed is - maar één keer. Wanneer het om bruidsmode gaat, ben je daarom op zoek naar trouwjurken met een perfect design. Het moet er niet alleen mooi uitzien, maar ook van hoge kwaliteit zijn. Om die reden biedt Dani van Toll al sinds 2014 échte designertrouwjurken aan. Denk hierbij aan topmerken, zoals: Enzoani en Pronovias. Wij zijn niet voor niets de grootste van Noord Nederland. Naast designertrouwjurken kun je bij ons ook de volgende producten kopen: schoenen,  accessoires & lingerie.

Vandaag nog jouw designertrouwjurk kopen?

Bruidsmode met een hoogwaardig design is op dit moment ontzettend populair: trouwjurken, lingerie, schoenen en accessoires. We komen het allemaal tegen. Voor de mooiste merken ga je naar Dani van Toll Bruidsmode. Hier hebben wij de mooiste designertrouwjurken voor jou op voorraad. Nieuwsgierig? Plan vandaag nog een pasafspraak bij ons in. Bij vragen kun je bellen naar 0229-84 14 84. Je kunt ook een Whatsapp-bericht sturen naar 06 - 12 47 16 14. In welke designertrouwjurk sta jij straks te stralen?