Enzoani trouwjurk

Je bent verloofd, gefeliciteerd! Hopelijk heb je mooie herinneringen aan het aanzoek en geniet je van alle voorbereiding voor jullie dag. Je bent hier natuurlijk omdat je op zoek bent naar de jurk voor de trouwdag en niet zomaar een jurk, maar een Enzoani trouwjurk! Een goede keuze als je het mij vraagt. Het vrouwelijke designhuis Enzoani legt met haar trouwjurken de accenten op traditie en elegantie. Een Enzoani trouwjurk staat dus garant voor een stralende bruidslook. Ontdek de uitgebreide collectie Enzoani trouwjurken van Dani van Toll Bruidsmode. 

Maak een pasafspraak

Signature style

Sinds 2007 kun je bij Enzoani terecht voor traditionele bruidsjurken met een modern design. De jurken hebben sexappeal, een superieure pasvorm en focus op kwaliteit. Ieder design ademt het handschrift van de collectie en heeft de signature Enzoani stijl. Een Blue by Enzoani trouwjurk is gemaakt met extra aandacht voor detail. De perfecte aesthetic van ontwerper Kang Chun Lin is simpel, comfortabel en stylish. 

Een Enzoani trouwjurk kost tussen de €1500 en €2500. 

Modehuis Enzoani

In 2005 presenteerde Enzoani de eerste collectie bruidsmode. Onder luid applaus en positieve kritieken verwelkomde de modewereld het nieuwste modehuis op het gebied van trouwjurken. Enzoani presteert het om traditionele en moderne ontwerpen te combineren met sexy details en een superieure pasvorm. Inmiddels staat het modehuis bekend als een ‘forward-thinking’ couture huis en heeft het niet alleen Amerika veroverd, maar zijn de bruidsjurken van het merk inmiddels verkrijgbaar in wel zestig landen. 

Blue by Enzoani

Blue by Enzoani Petunia

Blue by Enzoani Penina

Blue by Enzoani Paula

Blue by Enzoani Princess

Blue by Enzoani  Palmer

Blue by Enzoani Pia

Blue by Enzoani  Pearson

Blue by Enzoani Paula

Blue by Enzoani Petal

Blue by Enzoani Preston

Blue by Enzoani Owen

Blue by Enzoani Orna

Blue by Enzoani Orie

Blue by Enzoani Orie strapless

Blue by Enzoani Olenka

Love by Enzoani

Love by Enzoani Bernadine

Love by Enzoani Bijou

Love by Enzoani Belle

Love by Enzoani Brielle

Love by Enzoani Brianna

Love by Enzoani Brianna

Love by Enzoani Bethenny

Love by Enzoani Amina

Love by Enzoani Alara

Love by Enzoani Arya

Bruidsjurken van een wereldberoemde ontwerper

Enzoani heeft een wereldberoemde ontwerper in dienst voor hun trouwjurken en dat is te zien. Onder leiding van Kang Chun Lin maakt Enzoani jurken die chique en stijlvol zijn, verfijnd, elegant en toch speels. Zijn streven is om elke bruid zelfverzekerd te laten lijken. Lin haalt inspiratie uit ready to wear fashion en zoekt in Parijs, Londen en New York naar elementen die hij naar de bruidsmode mee kan nemen. ‘Kant is nog steeds onveranderd populair, dus ik experimenteer met verschillende patronen en details om wat variatie te brengen in wat ik al heb gedaan. Daarnaast probeer ik het bling element subtiel toe te voegen met Swarovski kristallen.’ Elke trouwjurk van Enzoani is uniek en wordt met de hand ontworpen en gemaakt. Afhankelijk van de details en het ontwerp kan het soms wel honderd uur kosten om een enkele jurk met de hand te maken. 

Enzoani trouwjurken bij Dani van Toll

Sinds 2014 is Dani van Toll dé specialist op het gebied van Bridal Fashion, met merken als Pronovias, Maggie Sottero en dus Enzoani. Heb je onze uitgebreide collectie trouwjurken al bekeken? Het uitzoeken van een trouwjurk is een bijzondere ervaring. Laat ons je wensen weten en wij helpen je tijdens je pasafspraak met het vinden van de jurk die jou laat stralen op de belangrijkste dag van je leven. 

Dani van Toll Almere 
De Diagonaal 191
036 - 785 30 86

info@danivantoll.nl

Dani van Toll Hoorn
Breed 4
0229 - 84 14 84