Demetrios designer week

20 t/m 29 januari

Fan van deze iconische designer? Dan hebben we goed nieuws voor jou! Speciaal voor de liefhebbers van unieke bruidsjurken organiseren we 20 t/m 29 januari een Demetrios trunkshow in onze bruidsmodezaak in Hoorn. Dat houdt in dat we deze dagen nog meer stijlen van dit label in huis hebben dan dat we al hebben hangen.

Designed for you, inspired by you.

Romantische designs van Demetrios James Elias

Hou je van echte glamour jurken? En vind je dat glitter onlosmakend is verbonden met bruidsmode? Dan is Demetrios het perfecte label voor jou! Speciaal voor bruiden die op zoek zijn naar een moderne en modieuze bruidsjurk ontwerpt Demetrios jaarlijks weer een collectie vol met verrassende stijlen. Tijdens onze trunkshow, de Demetrios designer week, laten we je graag zien wat de eindeloze opties zijn die ze jou als aanstaande bruid kunnen bieden.

Ontvang 15% korting

Als finishing touch krijg je niet alleen een uitgebreide pasafspraak tijdens de Demetrios designer week, maar ontvang je ook nog eens maarliefst 15% korting op jouw droomjurk. Deze is geldig tijdens je eerste pasafspraak bij ons in de winkel voor een Demetrios en Demetrios Platinum stijl. Wil jij ook ja zeggen tegen een Demetrios bruidsjurk met een leuke korting? Boek dan via onderstaande knop jouw persoonlijke pasafspraak. De designer week korting is geldig tijdens de trunkshow van 20 t/m 29 januari in onze winkel in Almere.

Dani van Toll Almere 
De Diagonaal 191
036 - 785 30 86

info@danivantoll.nl

Dani van Toll Hoorn
Breed 4
0229 - 84 14 84