Luxury Sample Sale

16 t/m 19 maart - Dani van Toll Almere

Droom je van trouwen in een premium bruidsjurk van een bekende designer? 16, 17, 18 en 19 maart laten wij deze droom werkelijk worden tijdens onze luxury sale. Deze dagen heb je de kans om een fantastische designer bruidsjurk te shoppen met een korting tussen de 25% en de 70%

Tijdens onze luxury sale kun je jouw bruidsjurk uit onze voorraad kopen met een minimale waarde van €3000, maar dan voor een fractie van de prijs. Al onze mooie labels komen aan bod en we hebben de meest uiteenlopende stijlen in het assortiment zitten. Zo hebben we weelderige bruidsjurken met glitters, moderne en minimalistische looks, maar ook klassieke bruidsjurken met kant.

Bruidsjurken voor scherpe prijzen

Hoge korting op geselecteerde stijlen

Binnen onze uitverkoop selectie vind je heel veel pareltjes uit de 2022 collecties van onze designers. Ook hebben we de eerste samples van de 2023 collecties al afgeprijsd.  We hebben de meest uiteenlopende stijlen hangen in maat 34 t/m 46. Of je nou wilt gaan voor eenvoudig en aangesloten, of ballgown met glitter, alles hangt er tussen.

Spelregels

  • We werken ook tijdens de sample sale op afspraak. We reserveren 2 uur de tijd om je jurk uit te zoeken. Heb je geen afspraak gemaakt, dan kan het zo zijn dat we geen paskamer beschikbaar hebben en dan kunnen we je niet helpen.
  • Het is mogelijk om gebruik te maken van ons atelier. Op aangewezen datums kun je langs komen met je uitverkoop bruidsjurk. Aan het vermaken zijn kosten verbonden. Dit is nooit inbegrepen in de prijs van de bruidsjurk. 
  • Het is mogelijk om vier personen mee te brengen naar je pasafspraak. Zo kunnen we het overzichtelijk houden voor iedereen de rust bewaren voor alle bruiden die aan het passen zijn. 
  • Bruidsjurken verkocht uit voorraad dienen direct betaald te worden. Je kunt deze door ons laten bewaren of je kunt de bruidsjurk zelf mee nemen. 
  • We reserveren geen samples. Zo houden we het eerlijk en heeft iedereen de kans om te passen en van deze actie te profiteren. Onze sample sale is dus een echte once in a lifetime offer. 
  • De uitverkoop prijzen gelden enkel op de sample. Voor nabestellingen geldt de originele prijs. 

Preview

Onderstaande stijlen, maar ook vele anderen vind je in onze sample sale.

Dani van Toll Almere 
De Diagonaal 191
036 - 785 30 86

info@danivantoll.nl

Dani van Toll Hoorn
Breed 4
0229 - 84 14 84