(Bruids) Modeshow

Donderdag 2 februari 2023

Heb je trouwplannen en kun je nog wel wat bruidsmode inspiratie gebruiken? Bezoek dan 2 februari onze modeshow! We maken er een echt avondje uit van en laten je onder het genot van een glas bubbels de nieuwste collecties bekijken.

Aanvang: 19:30 uur
Begin modeshow: 20:00 uur
Locatie: De Witte Valk, Dorpsstraat 175 Zwaag
Entree: Gratis

Win een voucher 

Tijdens de modeshow maak je live kans om een voucher van maar liefst 1000 euro te winnen die je kunt besteden aan een droomjurk naar keuze. 

Hoe je kans maakt op deze prijs blijft nog even geheim. We beloven in ieder geval dat dit misschien wel het leukste onderdeel van de avond zal worden!

Meet our team

Wil je vrijblijvend en live onze nieuwe collecties bewonderen? Donderdag 2 februari om 20:00 uur zul je meer dan 60 bruidsjurken voorbij zien komen tijdens onze bruidsmodeshow. We laten jullie de pareltjes zien van o.a. Pronovias en Enzoani.

Ga voor front row

Wil je verzekerd zijn van het beste plekje? Dan kun je voor 5 euro per persoon een front row seat reserveren. Je krijgt dan niet alleen het beste uitzicht, maar ook een speciale voucher extra cadeau met een waarde van 100 euro. 

Wat kun je verwachten?

Onze modeshow is ieder jaar weer een feestje en een uniek event op het gebied van bruidsmode en bruiloftplanning. Tijdens onze modeshow die ruim een uur duurt laten we niet alleen onze nieuwste collecties zien, maar ook een stukje entertaiment en delen we een aantal handige tips en tricks. Zowel voor als na de show heb je de gelegenheid om ons team te ontmoeten en kun je ons alle vragen stellen die je mogelijk zult hebben. 

Kom je een afspraak met ons maken?

Natuurlijk laten we je deze avond niet met lege handen de deur uit gaan. Kom je een afspraak met ons boeken? Dan ontvang je een voucher ter waarde van €200 die je kunt gebruiken voor het aanschaffen van je droomjurk. Heb je al een afspraak staan met ons? Dan kun je een voucher komen halen.

Dani van Toll Almere 
De Diagonaal 191
036 - 785 30 86

info@danivantoll.nl

Dani van Toll Hoorn
Breed 4
0229 - 84 14 84