Zoeken naar bruidsjurken, events etc
Final Sample Sale
26 augustus in Hoorn

Scoor jouw trouwjurk met korting!

Een mooie bruidsjurk, maar dan super betaalbaar. Hier is ongetwijfeld iedere bride to be naar op zoek. Dit is de ultieme kans om 'the one' met korting te shoppen, want je betaald op 26 augustus maximaal €500 voor een echte droomjur. De final sample sale vindt plaats in ons filiaal in Hoorn. Vanaf 10:00 tot 16:00 uur ben je van harte welkom zonder een pasafspraak. 

In onze uitverkoop vind je de meest uiteenlopende stijlen vanaf maat 34 tot 48

Tijdens de uitverkoop kosten bruidsjurken €100 tot €500. Galajurken kosten slechts €50 per stuk.

CARIS KALILA TOP A2

Direct uit voorraad

Onze final sample sale bruidsjurken verkopen we direct uit voorraad. Zo heb je niet te maken met extreem lange levertijden en zou je zelfs dit jaar nog kunnen trouwen! Zodra je tijdens de uitverkoop slaagt voor je bruidsjurk neem je deze direct mee naar huis. Voor het op maat maken kun je terecht bij een aangewezen atelier bij jou in de buurt. Wij verstrekken deze adressen bij aanschaf van een bruidsjurk.

E17 828

26 augustus in Hoorn

Onze final sample sale vindt 26 augustus plaats in Hoorn. Vanaf 10:00 uur ben je van harte welkom. We adviseren je om te navigeren naar de Vale Hen. Zo zal je op de route geen hinder ondervinden van de markt en kom je meteen terecht op de parkeerplaats bij ons voor de deur.

Zonder afspraak

We werken tijdens de super sample sale zonder afspraak. Wil je de grootste drukte ontlopen? Kom dan langs in de middag. We vragen je maximaal twee gasten mee te brengen naar de winkel. Zo kunnen we de ervaring voor iedereen ontspannen houden.

Spelregels

- De bruidsjurken worden direct aangeschaft uit voorraad en gaan direct mee naar huis.
- De korting is geldig op geselecteerde modellen. De final sample sale jurken kosten nu slechts €100 tot €500. Dit geldt niet voor de 2024 modellen en onze reeds afgeprijsde off the rack stijlen.
- Voor het vermaken kun je terecht bij een aangewezen atelier. Deze zijn gespecialiseerd in het vermaken van bruidsjurken en leveren goede kwaliteit.
- Reserveren en ruilen van bruidsjurken is niet mogelijk. 
- De korting is geldig op door ons aangewezen modellen, niet in combinatie met andere acties en ook niet op reeds aangeschafte bruidsjurken.