Gelegenheidskleding

Avond, cocktail en galajurken

Moeder van de bruid, uitgenodigd op een bruiloft of een andere speciale gelegenheid? Daar hoort natuurlijk passende kleding bij! 

Voor de mooiste gelegenheidskleding van heel Noord-Holland kun je terecht in onze Boutique op de Vale Hen 1A in Hoorn. Dit is recht tegenover onze bruidsmodezaak op een steenworp afstand

Bezoek de website van onze boutique

Één jurk met eindeloze opties

De Rulabelle multiway wrap dress

Één jurk, maar dan voor iedere gelegenheid. De Rulabelle multiway jurk kun je ongezien naar ieder feestje en evenement dragen. Deze unieke jurk kun je namelijk op verschillende manier knopen, strikken en wikkelen. Zo creëer je in een handomdraai meer dan 20 verschillende looks. Kies je favoriete kleur en je hebt een prachtige galajurk voor het leven. 

Voor welke stijl ga jij?

De perfecte jurk voor iedere gelegenheid vind je in onze boutique. Of je nou op zoek bent naar over de top glamour, elegante eenvoud of een mooie cocktail jurk. Wij hebben het allemaal! Onze boutique in het centrum van Hoorn is de gelegenheidskleding speciaalzaak van Hoorn, West-Friesland en omgeving. 

Ervaar de luxe van onze collecties

Shop de mooiste exclusieve labels bij ons

De collectie in onze boutique straalt kwaliteit uit en is gemaakt van hoogwaardige stoffen. In ons assortiment kom je prachtige labels tegen uit binnen- en buitenland. Naast een uitgebreide collectie aan galajurken en korte feestjurken hebben we ook prachtige bijpassende accessoires als omslagdoeken, tasjes en sieraden. 

Dani van Toll Bruidsmode
Breed 4
1621 KB Hoorn
0229 - 84 14 84
info@danivantoll.nl

Openingstijden:
Maandag: Op afspraak
Dinsdag t/m zaterdag: 10:00 tot 17:00
Zondag: Op afspraak