Zoeken naar bruidsjurken, events etc

Bezoek onze huisshow

1 september 2023 - 19:00 & 21:00

Een avond vol inspiratie

Hoera! Eindelijk ga je trouwen. Waar begint voor jou de zoektocht naar de perfecte trouwjurk? Als je het ons vraagt start deze op 1 september 2023 tijdens onze huisshow in Almere. Speciaal voor alle brides-to-be die willen trouwen in een moderne en unieke bruidsjurk organiseren we een modeshow in onze bruidswinkel. Onze huisshow is de perfecte gelegenheid om op een gezellige en laagdrempelige manier kennis te maken met ons team en onze collecties.

Let op! Onze show om 19:00 is vol, maar we hebben nog een aantal plekjes beschikbaar om 21:00 uur.

The VIP treatment

Kom je naar onze huisshow om 19:00 uur of 21:00 uur? We openen onze deuren een half uur voor aanvang van de modeshow. Onze stylistes zullen je ontvangen met een glaasje bubbels en laten je jouw front row plekje zien. Onze show zal ongeveer 45 minuten in beslag namen en na afloop geven we je graag een tour door onze winkel. Je hebt uitgebreid de gelegenheid om vragen te stellen aan onze stylistes en je kunt meteen jouw pasafspraak plannen. Wist je dat je een voucher cadeau krijgt ter waarde van 250 euro als je deze na de show bij ons boekt?

Voor de aanstaande bruiden die onze huisshow bezoeken staat er een goodiebag klaar. Hier vind je o.a. ons lookbook in, belangrijk info over het uitzoeken van een trouwjurk en een leuke gift. 

Ons event is speciaal voor bruiden die in 2024 gaan trouwen en op zoek zijn naar een fantastische trouwjurk. Neem je jouw moeder, bestie of bridesmaid mee?  In verband met een beperkt aantal beschikbare plaatsen is het maken  van een reservering verplicht.

DS 96

Doe mee en win!

We geven 3 x shoptegoed weg

1 september 2023 is voor ons een extra speciale datum, want we  vieren deze dag ons 1-jarig jubileum in Almere. Om dit te vieren organiseren we niet alleen onze huisshow, maar geven we deze avond ook nog eens drie giftcards weg die je kunt gebruiken voor de aanschaf van jouw trouwjurk. Alle aanstaande bruiden die aanwezig zijn bij onze modeshow maken kans om €1000, €800 of €500 shoptegoed te winnen. Je vraagt je nu ongetwijfeld af hoe je kans kunt maken, maar de details van onze win actie houden we nog even geheim!