Klassieke bruidsjurken

Voor de traditionele bride to be

Ben jij een klassieke of traditionele bruid en op zoek naar de perfecte bruidsjurk? Wij hebben de mooiste klassieke bruidsmode en traditionele trouwjurken. Traditionele en klassieke jurken zijn fantastisch voor een bruiloft op bijvoorbeeld een landhuis of een kasteel. Deze stijl is tijdloos en verkrijgbaar in veel verschillende varianten. Vaak wordt klassieke bruidsmode geassocieerd met a-lijnen en prinsessenjurken, maar een mooie mermaid of fit and flare is ook een optie.

Tijdloos en elegant

Een klassieke bruidsjurk gaat nooit uit de mode. Het perfecte design is niet alleen onwijs elegant, maar ook nog eens tijdloos. Klassieke bruidsmode herken je niet alleen aan het design, maar ook aan de uitmuntende kwaliteit. 

Vintage vibes

Een klassieke bruidsjurk met een vintage uitstraling is super trendy. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een gladde stof met off-shoulder halslijn, of hoog gesloten met een beetje kant.

Chique design

Een traditionele of klassieke bruidsjurk hoeft niet saai te zijn. Er zijn fantastische exemplaren met gave details. Bijvoorbeeld een rij met tientallen gestoffeerde knoopjes, of een mooie applicatie. 

Kom jij ook je droomjurk bij ons uitzoeken?

Mooie materialen

Omdat wij veel waarde hechten aan kwaliteit kun je bij ons enkel terecht voor de mooiste bruidsjurken van gerenommeerde bruidshuizen en designers. Onze merken werken met de beste ateliers wereldwijd en hun jurken worden stuk voor stuk uitgevoerd in de mooiste stoffen. De klassieke bruidsjurken in onze collectie zijn elegant en sophisticated. Sommige prachtig afgewerkt met kanten details.

Jurken met emotinele waarde

Klassieke en traditionele bruidsjurken hebben vaak veel emotionele waarde. Deze stijl wordt vaak gezien als ''de echte bruidsjurk'' en zodra we als finishing touch een sluier toevoegen komen de tranen. We hebben geweldige merken in huis voor de bruiden die op zoek zijn naar zo'n tranentrekker. Denk bijvoorbeeld aan Mori Lee, Bridalstar, Pronovias,  ÉLYSÉE en onze eigen collectie Dani van Toll.

Dani van Toll Bruidsmode
Breed 4
1621 KB Hoorn
0229 - 84 14 84
info@danivantoll.nl

Algemene voorwaarden

Openingstijden:
Maandag: Op afspraak
Dinsdag t/m zaterdag: 10:00 tot 17:00
Zondag: Op afspraak