Zoeken naar bruidsjurken, events etc
ELYSEE 2022 Soc Alessia Fro Landscape Elegant in ELYSEE
30% korting
Op onze bruidsjurken van Elysee

Say yes for less

We nemen afscheid van de prachtige Elysee trouwjurken in onze collectie. Daarom shop je 'the one' nu met 30% korting. Deze korting is geldig op alle Elysee trouwjurken die we op voorraad in onze bruidswinkel hebben. Dat betreft de volgende modellen: 

Alessia, Demeter, Lara, Louisa en Donatella.

Deze trouwjurken bevinden zich in onze bruidswinkel in Almere. De actie is geldig zolang onze voorraad strekt. Wil je hier van profiteren en wil je een prachtige Elysee trouwjurk aanschaffen voor een fractie van de originele prijs, wacht dan niet te lang.

Een trouwjurk van Elysee bridal

Elysee Bridal, het zuster label van Enzoani, staat bekend om haar elegante en klassieke trouwjurken met kant. De typische Elysee trouwjurk is sexy, elegant en heeft een unieke afwerking. Zo hebben de meeste van hun trouwjurken lange kanten slepen, see-trough details en indrukwekkende illussie ruggen en halslijnen. Ondanks de hedendaagse look zijn ze stuk voor stuk tijdloos dankzij de luxueze afwerking. Het aanschaffen van een Elysee trouwjurk met 30% korting is dus een echte once in a lifetime kans. 

Profiteer van onze actie

Kom je ook bij ons je trouwjurk uitzoeken? Het enige wat je hier voor hoeft te doen is een pasafspraak boeken in onze bruidswinkel in Almere. We laten je graag zien hoe mooi onze Elysee trouwjurken jou zullen staan.