Zoeken naar bruidsjurken, events etc
Ladybird
trouwjurk

Celebrate your uniqueness

Gefeliciteerd! Je gaat trouwen! De mooiste dag van je leven is bijna aangebroken. Je hebt alles al geregeld, het enige dat nog ontbreekt is een prachtige Ladybird trouwjurk. Een Ladybird trouwjurk zal je laten stralen op jouw grote dag. Het Engelse Ladybird staat voor geluk en liefde. Precies de twee dingen die je centraal staan op jouw bruiloft! 

Stijlen

De Ladybird trouwjurk bestaat al meer dan 35 jaar. Na een start als agent voor buitenlandse bedrijven heeft het merk nu een eigen lijn bruidsjurken met een eigen productie. De collecties van Ladybird worden in eigen huis ontworpen. Na het ontwerpen worden de jurken in eigen ateliers op maat gemaakt. Alle jurken worden met liefde gemaakt om uiteindelijk jouw droomjurk te worden. De ontwerpers houden perfect de laatste trends bij en ze weten wat bruiden mooi vinden. Er zijn daardoor veel verschillende stijlen in de collecties doorgevoerd. De stijlen van de Ladybird trouwjurk zijn:

- Icons
- Princess
- Bohemian
- Sparkle
- Sensual
- Maternity
- Plus Size 
- Lovely
- Liberty

Voor ieder wat wils

De Ladybird trouwjurken zijn van Nederlandse bodem en dat is terug te zien in de jurk. De jurken zijn namelijk te koop voor een zeer aantrekkelijke prijs.  De ontwerpen zijn veelzijdig en de jurken hebben een hoge kwaliteit. De Ladybird trouwjurken zijn er voor iedereen. Het maakt niet uit welke kledingmaat je hebt, er is voor iedereen een geschikte jurk te vinden! Je vindt een groot aanbod plus size Ladybird trouwjurken. De plus size Ladybird trouwjurk heeft een geweldige pasvorm en heeft een hoge kwaliteit.

Accessoires

Ladybird biedt ook vintage trouwjurken, strapless trouwjurken, korte trouwjurken, korte trouwjurken met een lange achterkant, trouwjurken met lange mouwen en gekleurde trouwjurken. Wie weet trouw jij binnenkort in een knalblauwe Ladybird trouwjurk! Is het koud op je bruiloft, maar wil je geen trouwjurk met lange mouwen aan? Trek dan een bijpassende bolero aan en je hebt het heerlijk warm op je grote dag!

Maak een afspraak!

Ben je verliefd geworden een Ladybird trouwjurk? Maak dan snel een pasafspraak bij Dani van Toll Bruidsmode. Je kan eenvoudig online een afspraak maken. Dani van Toll, het gezicht achter Dani van Toll bruidsmode, is opgegroeid in de bruidsjurken en ze is verliefd op alles dat met bruidsmode te maken heeft. Het is Dani en haar teams missie om iedere bruid te laten stralen in bijvoorbeeld een Ladybird trouwjurk. Het hele team heeft de kneepjes van het vak in de vingers en ze zullen je helpen om de perfecte jurk voor je te vinden, zodat je kan stralen op jouw grote dag!