Zoeken naar bruidsjurken, events etc
Goedkope trouwjurken

Magazijn Verkoop

Trouwjurken voor €295

Goedkope trouwjurken

Goedkope trouwjurken (1)

Is jouw budget niet zo hoog en ben jij op zoek naar een mooie maar goedkope bruidsjurk dan hebben wij de oplossing voor je.  Wekelijks op donderdag is ons magazijn in Hoorn geopend en kun je een nieuwe bruidsjurk uit voorgaande collecties kopen voor slechts 295 euro.  Dit betreft nieuwe bruidsjurken die direct vanuit ons magazijn worden verkocht.  Je hoeft geen afspraak te maken maar kunt gewoon langskomen en zelf kijken in de rekken. Er is gelegenheid om de bruidsjurk te passen en als jij jouw droomjurk hebt gevonden dan neem je die direct mee naar huis. Hou er rekening mee dat bij drukte je maximaal vier bruidsjurken kunt passen en daarna is de volgende klant aan de beurt. Het betreft hier nieuwe bruidsjurken van bekende ontwerpers zoals Pronovias, Enzoani, Jarice en nog diverse andere leveranciers van bruidsmode. Onze goedkope bruidsjurken leveren wij dus direct uit voorraad en neem je meteen mee. Deze bruidsjurken kunnen niet door ons eigen atelier worden vermaakt. Wel krijg je een lijstje mee met bruidsmode coupeuses die jou van dienst kunnen zijn bij het vermaken van jouw bruidsjurk. Geïnteresseerd in een nieuwe bruidsjurk tegen een hele mooi prijs kom dan kijken in ons magazijn aan de Vale Hen 1a in Hoorn. Elke donderdag van 10:00 tot 17:00 uur.

Goedkope trouwjurken (2)

Direct uit voorraad

Deze trouwjurken verkopen we direct uit voorraad. Zo heb je niet te maken met extreem lange levertijden en zou je zelfs binnen enkele weken nog kunnen trouwen! Zodra je tijdens de magazijn verkoop slaagt voor je trouwjurk neem je deze direct mee naar huis. Voor het op maat maken kun je terecht bij een aangewezen atelier bij jou in de buurt. Wij verstrekken deze adressen bij aanschaf van een bruidsjurk.

Outlet bruidsjurk
E17 828
Outlet bruidsjurk (1)

Open in donderdag

Iedere donderdag is onze outlet locatie open. Zonder afspraak kun je vanaf 10:00 tot 17:00 hier terecht om een voordelige bruidsjurk uit te zoeken.

Zonder afspraak

Voor onze magazijn verkoop kun je langs komen zonder een pasafspraak. Je kunt dus gewoon binnen lopen om te passen.

Spelregels

- De bruidsjurken worden direct aangeschaft uit voorraad en gaan direct mee naar huis.
- De korting is geldig op geselecteerde modellen die in onze outlet winkel hangen. De vaste prijs voor alle trouwjurken hier is €295. 
- Voor het vermaken kun je terecht bij een aangewezen atelier. Deze zijn gespecialiseerd in het vermaken van bruidsjurken en leveren goede kwaliteit. Na aanschaf van een bruidsjurk verwijzen wij je hier naar door.
- Reserveren en ruilen van bruidsjurken is niet mogelijk.