Zoeken naar bruidsjurken, events etc
Maggie Sottero
trouwjurk

Carefully-crafted wedding dresses for brides to be inspired by your love story

Wil je je op de dag van je leven op en top vrouw voelen? Dan hebben wij de collectie bruidsjurken voor jou. Maggie Sottero trouwjurken zijn ontworpen door vrouwen, voor vrouwen. Ze accentueren je vrouwelijke vormen zoals je nog nooit hebt gezien. Kijk nog maar eens in de spiegel, draai nog eens een rondje. Je bent het echt zelf! Jouw Maggie Sottero trouwjurk helpt slechts om het beste aan jou naar buiten te brengen. Bij Dani van Toll Bruidsmode hebben we een zinderende collectie Maggie Sottero trouwjurken samengesteld. Bohemian Chic, glamorous, vintage, curvy… wat is de stijl voor jouw persoonlijke love story?

Familiebedrijf from Down Under

Zo’n 25 jaar geleden besloot een vrouw uit Sidney, Australië haar leven te wijden aan het ontwerpen en maken van tijdloze, romantische trouwjurken. Maggie Sottero was geboren. Als merk voor bruidsmode, that is, want de naam is een eerbetoon aan haar overgrootmoeder. Zelf heet ze Lesley Margaret (“Maggie”) Webster. Inmiddels is ook haar dochter Kelly bij de zaak betrokken. Zij ontwikkelde haar eigen label genaamd ‘Sottero and Midgley’, met chique, haute couture trouwjurken. Rebecca Ingram behoort ook tot de Sottero-familie en maakt met haar elegante, budgetvriendelijke trouwjurken de cirkel compleet. Overgrootmoeder Maggie Sottero mag trots zijn op haar gepassioneerde en ondernemende nakomelingen.

Jouw lovestory

Genoeg over Maggie Sottero als familiebedrijf, het gaat hier natuurlijk om jou. Je zit op een spannend en cruciaal punt in je love story: je gaat binnenkort trouwen! Misschien heb je een celebrity in een Maggie Sottero trouwjurk gezien en dacht je “wauw, dat wil ik ook!” Het mooie is: zo kan jij er ook uitzien op je trouwdag! Jouw perfecte bruidsjurk is er al, je moet ‘m alleen nog even vinden. Maak daarom een pasafspraak bij Dani van Toll Bruidsmode. Je zult zien dat elke Maggie Sottero trouwjurk je sterke kanten benadrukt. Wist je van jezelf dat je zo’n sensueel silhouet had?

Bij Dani van Toll kun je terecht voor de Maggie Sottero collectie, maar natuurlijk ook voor Rebecca Ingram en Sottero and Midgley. Je kunt voor deze labels terecht in onze bruidswinkels in Hoorn en in Almere.

Een content subheading

Onze bruidswinkel Dani van Toll Bruidsmode is een begrip in Nederland. Dat komt onder andere doordat onze inkoper, een dame genaamd Dani van Toll, altijd de parels tussen collecties van bekende merken weet te vinden. Ze heeft een selectie gemaakt uit de honderden beschikbare Maggie Sottero trouwjurken en die naar Nederland gehaald. Nu kun je in onze bruidswinkel jouw perfecte bruidsjurk vinden, zonder te verdrinken in een zee van designs. Wat dacht je van Anniston, een one of a kind trouwjurk die volledig naar jouw wensen is aan te passen. Misschien is Kern meer jouw model, een natuurlijk ontwerp met weelderige bloemen en kant. Of ga je voor Kailani? Deze mermaid style jurk geeft je een sexy beachlook, maar laat zich met een onderjurk gemakkelijk transformeren tot een meer traditionele bruidsjurk. Welk model je ook kiest, met een Maggie Sottero trouwjurk word je gegarandeerd een echte eyecatcher op je trouwdag.

Kom Maggie Sottero trouwjurken passen

Hebben de tijdloze en romantische ontwerpen van Maggie Sottero jou ook gegrepen? Maak nu online een afspraak en kom Maggie Sottero trouwjurken passen. Wanneer we je afspraak binnen hebben, reserveren we die tijd ook echt voor jou. Je hebt dan ruim de tijd om met je ‘team’ en onze professionele bruidsstylist je perfecte bridal look samen te stellen. Geef jij straks het ja-woord in een Maggie Sottero trouwjurk? We helpen je graag bij Dani van Toll Bruidsmode.

Customization

Een Maggie Sottero bruidsjurk is natuurlijk prachtig zoals ze is, maar wist je dat je haar ook kunt customizen? Maak jouw droomjurk extra persoonlijk en kies je eigen schouderbandje of glitterlaag. Het customizen van een jurk biedt eindeloze mogelijkheden.

The Maggie Fit

Benadruk je vrouwelijke curves en zeg hallo tegen de shapewear lining en signature corset van Maggie Sottero. Deze features benadrukken je sterke kanten en laten je stralen in je droomjurk. De perfecte pasvorm komt van binnenuit, door de constructie van de jurk.