(Bruids)Modeshow

Vrijdag 5 november

Heb je trouwplannen en kun je nog wel wat bruidsmode inspiratie gebruiken? Bezoek dan 5 november onze modeshow! We maken er een echt avondje uit van. Onder het genot van een drankje kun je de nieuwste collecties bekijken van onze fantastische labels en designers.

Aanvang: 19:30 uur
Begin modeshow: 20:00 uur
Locatie: De Witte Valk, Zwaag (Hoorn)
Entree: Gratis

Wat kun je verwachten?

Onze modeshow is ieder jaar weer een feestje en een uniek event op het gebied van bruidsmode en bruiloftplanning. Tijdens onze modeshow die ruim een uur duurt laten we niet alleen onze nieuwste collecties zien, maar ook een stukje entertaiment en delen we een aantal handige tips en tricks. Zowel voor als na de show heb je de gelegenheid om ons team, maar ook andere weddingprofessionals uit de omgeving te ontmoeten. 

Maak kennis met Dani van Toll

Samen maken we er een gezellige avond van! In een modeshow van ruim een uur lang zullen we de mooiste en nieuwste stijlen laten zien en delen we onze know-how met je zodat je voorbereid kunt komen passen. Naast het feit dat je gegarandeerd je ogen uit zult kijken met al onze prachtige stijlen heb je ook uitgebreid de kans om ons team te ontmoeten en al je vragen te stellen. 

Kom je ook onze modeshow bezoeken? Super leuk, wij kijken er naar uit! Je kunt je heel eenvoudig (en gratis) je plekje via deze pagina reserveren. Binnen 24 uur zul je van ons persoonlijk een bevestiging ontvangen. Je bent van harte welkom met twee extra introducees. Samen kunnen jullie op onze kosten nog een drankje halen bij de bar en toasten op jullie bruiloftsplannen. 

Natuurlijk laten we je deze avond niet met lege handen de deur uit gaan. Na afloop ontvang je van ons een goede en nuttig gevulde goodiebag. Kom je een afspraak met ons boeken? Dan ontvang je een voucher ter waarde van €200 die je kunt gebruiken voor het aanschaffen van je droomjurk. 

Reserveer jullie plekjes

Dani van Toll Bruidsmode
Breed 4
1621 KB Hoorn
0229 - 84 14 84
info@danivantoll.nl

Algemene voorwaarden

Openingstijden:
Maandag: Op afspraak
Dinsdag t/m zaterdag: 10:00 tot 17:00
Zondag: Op afspraak