Zoeken naar bruidsjurken, events etc

24 Blue PRO REBEL Side Web
Blue by Enzoani
Trunkshow
3, 4 & 5 november in Almere

Voor moderne brides to be

24 Blue PRO RAVEN Clo Web

Als je op zoek bent naar een stijlvolle en moderne bruidsjurk, dan ben je ongetwijfeld dit prachtige label al tegen gekomen. Speciaal voor de fans van Enzoani organiseren wij 3 t/m 5 november een trunkshow in onze bruidswinkel in Almere. Die dagen hebben wij de VOLLEDIGE Blue collectie in huis en ontvang je ook nog eens een super leuke korting van 15% op je aankoop. Kom je ook je Blue by Enzoani bruidsjurk bij ons uitzoeken? Klik dan op onderstaande button. 

24 Blue PRO RAYA Clo2 Web

Waarom onze trunkshow bezoeken?

Misschien heb je al eens eerder van het fenomeen gehoord, maar mogelijk vraag je je nu af wat een trunkshow nou eigenlijk precies inhoudt. We leggen je graag hoe het in zijn werking gaat, wat je kunt verwachten en wat de voordelen van een trunkshow zijn.

Op 3, 4 en 5 novemeber staat er een trunkshow op de planning in samenwerking met Blue by Enzoani. Een trunkshow kun je zien als een soort designer event waar een volledige collectie aanwezig zal zijn om te passen. Normaal gesproken hebben we slechts een deel van het assortiment in huis, maar tijdens een trunkshow hangen ze er allemaal. Zo heb je een ruime keuze uit de moderne en romantische bruidsjurken van Enzoani.

Ook tijdens een trunkshow kom je langs op afspraak en helpen we je persoonlijk met het uitzoeken van een bruidsjurk. We reserveren twee uur de tijd om uitgebreid de collectie met je te passen. Tijdens de Blue by Enzoani trunkshow maken we een extra groot feestje van jouw pasafspraak.

Volledige collectie

Tijdens de trunkshow kun je de volgende modellen bij ons passen: Raven, Raya, Rebekah, Rebel, Reiko, Remo, Rhapsody, Rhea, Rio, Roberta, Robyn, Ronnie, Rory, Rosabel, Rosemary, Roshana, Rowan, Royce, Ruby, Ryder, Paloma, Paula, Pia, Pearson en Owen.

Hoogwaardige kwaliteit

Kenmerkend voor een bruidsjurk van Enzoani is de prachtige kwaliteit. Zo zijn de stoffen luxe, is de pasvorm fantastisch en hebben de bruidsjurken allemaal een ingebouwd corset. Een fitted Enzoani draagt bij aan een zandloper figuur.

Say yes for less!

Bij een trunkshow hoort natuurlijk ook een speciale actie. Daarom ontvang je tijdens de trunkshow 15% korting op jouw Blue bruidsjurk van Enzoani. Deze korting is enkel geldig tijdens de trunkshow en exclusief voor de deelnemende modellen.

Kom je ook 'the one' uitzoeken tijdens onze trunkshow? We kijken er naar uit om jou te mogen helpen met het uitzoeken van de perfecte bruidsjurk! Via onderstaande button kun je een pasafspraak maken. 

De trunkshow vind 3 t/m 5 november plaats in onze bruidswinkel in Almere op de Diagonaal 191.