Zoeken naar bruidsjurken, events etc
Large   Maggie Sottero Terra A Line Bridal Gown 23MN092A01 PROMO7 SBLS uncropped
Ontvang 20% korting
Op de nieuwe 2025 collectie

Korting op jouw bestelde trouwjurk

Medium   Maggie Sottero Terra A Line Bridal Gown 23MN092A01 PROMO6 SBLS uncropped

De perfecte trouwjurk van Maggie Sottero kopen? Dat doe je de gehele maand april bij ons in Hoorn. Je ontvangt namelijk maar liefst 20% korting op jouw aankoop, een made-to-order trouwjurk uit de nieuwe collectie van deze labels. 

Wat houdt made-to-order in? Een made-to-order trouwjurk is een trouwjurk die speciaal voor jou gemaakt wordt op bestelling. Tijdens de pasafspraak kunnen we je meer vertellen over de levertijd per model.

Medium   Sottero and Midgley Bailey Fit and Flare Wedding Dress 22SK903C01 PROMO7 ND uncropped

Kom jij ook je bruidsjurk bij ons uitzoeken?

Spelregels

- De korting is geldig op bovenstaande modellen van de 2025 collectie. Niet op voorgaande modellen en ook niet op stijlen die niet in ons assortiment zijn opgenomen. Het betreft een mooie korting van 20% op de aankoopprijs van de trouwjurk.
- De trouwjurk wordt verkocht exclusief kosten voor het vermaken en/of eventuele accessoires. Deze bedragen worden apart berekend. Een indicatie van de vermaakkosten kun je opvragen tijdens de pasafspraak.
- De korting wordt exclusief tijdens de eerste pasafspraak aangeboden. Dit is een stricte regel om oneerlijke concurrentie te voorkomen en de markt te beschermen. Mede gezien het prachtige aanbod dat we kunnen bieden vragen we hier in jullie begrip. 
- De trouwjurken worden gemaakt op bestellingen. We kunnen je tijdens de pasafspraak informeren over de levertijd. Voor een trouwdatum op korte termijn kunnen we de voorraad van de leverancier raadplegen.
- De trouwjurk wordt afgerekend in twee delen. De aanbetaling bedraagt 50% van het aankoopbedrag en wordt betaald bij aanschaf. Het restant zal voldaan worden tijdens de eerste doorpas na ontvangst.
- De actie is niet geldig in combinatie met andere acties.
- De actie is geldig t/m 30 apri 2024.