(Bruids) Modeshow

Donderdag 3 november

Heb je trouwplannen en kun je nog wel wat bruidsmode inspiratie gebruiken? Bezoek dan 3 november onze modeshow! We maken er een echt avondje uit van en laten je onder het genot van een glas bubbels de nieuwste collecties bekijken.

Aanvang: 19:30 uur
Begin modeshow: 20:00 uur
Locatie: Het Witte Huis, Almere
Entree: Gratis

Win een gratis trouwjurk

Tijdens de modeshow maak je live kans om een gratis bruidsjurk te winnen. Deze komt in de vorm van een waardecheque met een bedrag van maar liefst 2000 euro. Deze kun je vrij besteden aan een droomjurk naar keuze in onze bruidsmodezaak in Hoorn of Almere. 

Hoe je kans maakt op deze prijs blijft nog even geheim. We beloven in ieder geval dat dit misschien wel het leukste onderdeel van de avond zal worden!

Maak kennis met
Dani van Toll

Wil je vrijblijvend en live onze nieuwe 2023 collecties bewonderen. Donderdag 3 november om 20:00 uur zul je meer dan 60 bruidsjurken voorbij zien komen tijdens onze bruidsmodeshow. We laten jullie de pareltjes zien uit de nieuwste collecties van labels als Pronovias, Enzoani en Vera Wang.

Natuurlijk laten we je deze avond niet met lege handen de deur uit gaan. Na afloop ontvang je van ons een mooi cadeau. Kom je een afspraak met ons boeken? Dan ontvang je een voucher ter waarde van €200 die je kunt gebruiken voor het aanschaffen van je droomjurk. 

Boek een extra
VIP arrangement

Wil je dit avondje uit extra feestelijk maken? De entree is volledig gratis, maar voor slechts €25 kun je een VIP arrangement bijboeken. Zodra je een VIP arrangement boekt ontvang je een speciale plek front row, een eigen fles bubbels om met je entourage te delen en ontvangt iedereen een speciaal cadeau. Per persoon die je mee brengt dien je het VIP arrangement te bestellen. 

We hebben slechts een gelimiteerd aantal pakketten beschikbaar, dus wacht niet te lang met het boeken. Het arrangement kun je heel eenvoudig meebestellen met de entreetickets via onderstaande button.

Wat kun je verwachten?

Onze modeshow is ieder jaar weer een feestje en een uniek event op het gebied van bruidsmode en bruiloftplanning. Tijdens onze modeshow die ruim een uur duurt laten we niet alleen onze nieuwste collecties zien, maar ook een stukje entertaiment en delen we een aantal handige tips en tricks. Zowel voor als na de show heb je de gelegenheid om ons team te ontmoeten en kun je ons alle vragen stellen die je mogelijk zult hebben. 

Dani van Toll Hoorn
Breed 4
1621 KB Hoorn
0229 - 84 14 84
info@danivantoll.nl

Algemene voorwaarden

Dani van Toll Almere 
De Diagonaal 191
1315XM Almere
036 - 785 30 86