Zoeken naar bruidsjurken, events etc

PANJIN A
Sample Sale
De gehele maand november in Almere

Scoor jouw trouwjurk met 50% korting!

De perfecte trouwjurk kopen met 50% korting? Grijp je kans tijdens onze sample sale maand en scoor de ultieme droomjurk in de maand november. De sample sale vindt plaats in Almere en is geldig voor heel veel modellen uit onze 2023 collectie. We nemen afscheid van al deze stijlen om ruimte te maken voor de 2024 collecties die binnen stromen. 

Benieuwd voor welke stijlen de korting geldt van maar liefst 50%? Check dan snel onderstaande collectie. Wil je ook gebruik maken van deze actie? Het enige wat je hoeft te doen is een pas afspraak boeken en komen passen in de periode 1 t/m 30 november.

Kom jij ook je bruidsjurk bij ons uitzoeken?

Direct uit voorraad

Onze sample sale bruidsjurken verkopen we direct uit voorraad. Zo heb je niet te maken met extreem lange levertijden en zou je zelfs dit jaar nog kunnen trouwen! Zodra je tijdens de uitverkoop slaagt voor je bruidsjurk neem je deze direct mee naar huis. Voor het op maat maken kun je terecht bij een aangewezen atelier bij jou in de buurt. Wij verstrekken deze adressen bij aanschaf van een bruidsjurk.

Spelregels

- De bruidsjurken worden aangeschaft uit voorraad en je krijgt 'm dus ook direct met je mee.
- De korting is geldig op geselecteerde modellen. Niet op actuele bestsellers en nabestellingen.
- Voor het vermaken kun je terecht bij een aangewezen atelier. Deze zijn gespecialiseerd in het vermaken van bruidsjurken en leveren goede kwaliteit.
- Reserveren van bruidsjurken is niet mogelijk. Neem dus meteen de juiste entourage mee zodat je volmondig ja kunt zeggen tegen je droomjurk. Het kan anders voorkomen dat een andere bruid ervandoor zal gaan met het exemplaar dat absoluut ''the one'' voor je was en dat is een flinke teleurstelling.
- De korting is enkel geldig op door ons aangewezen modellen, niet in combinatie met andere acties en ook niet op reeds aangeschafte bruidsjurken.
- De sample sale werkt op first come first serve basis. We doen ons best om deze pagina actueel te houden. Wil je een specifiek model met korting aanschaffen? Dan adviseren we je om spoedig langs te komen omdat het niet mogelijk is om een exemplaar te reserveren. Je kan altijd contact met ons opnemen over de status van beschikbaarheid.