Unieke bruidsmode

Uniek, zo kun je onze bruidsmodezaak het beste omschrijven. Niet alleen onze collecties zijn uniek, maar ook onze werkwijze. Wij streven er namelijk naar om echte bridal fashion toegangkelijk te maken. Bruidsmode koop je bij ons in een aangename en relaxte sfeer. Wij hechten veel waarde aan transparantie en vinden het belangrijk om je te voorzien van eerlijk en deskundig advies. Het uitzoeken van je droomjurk is niet niks, dat weten wij als geen ander.

Over mij

Mijn naam is Dani en ik ben eigenaresse van Dani van Toll Bruidsmode. Sinds november 2014 run ik met hart en ziel deze bijzondere bruidsmodezaak. Mijn passie ligt bij het stylen van de beste bridal looks en het ontwerpen van fantastische jurken. Ik ben verantwoordelijk voor de inkoop van onze prachtige collecties, ik design onze private label collectie en help natuurlijk ook graag onze bruiden. Het vinden van dé perfecte jurk voor jou, daar zal ik nooit genoeg van krijgen!

Van kleins af aan

Vanaf dag één ligt mijn hart in de bruidsmode. Van kleins af aan ben ik altijd bezig geweest met het ontwerpen en bewonderen van de meest fantastische bruidsjurken en accessoires. Dit werd mij praktisch gezien met de paplepel ingegoten, dankzij het bedrijf van mijn vader in de bruidsmode. 

 Ik kan me nog heel goed herinneren dat ik als klein Ondanks dat ik als kind erg verlegen was en het super spannend vond, keek ik daar mijn ogen uit.Nooit lieten ze mij de winkel verlaten met lege handen. Ik kreeg stapels magazines mee, bruidsaccessoires en ook zo nu en dan complete bruidsjurken. Binnen no time was mijn verkleedkist hier goed mee gevuld en paradeerde ik in mijn witte prinsessenjurk inclusief bruidssluier door het huis. 

Plotseling wist ik wat ik later wilde worden, ik wilde de bruidsmode in.

Eigen visie

In 2014 was het zo ver en opende ik mijn eerste eigen bruidswinkel. Ik had in de tussentijd veel ervaring opgedaan in twee andere zaken, dus ik wist al volledig wat ik wilde. Ik had al helemaal bedacht hoe ik mijn winkel ging inrichten, wat voor stijlen ik wilde ophangen en welke merken ik graag wilde verkopen.

Met de ervaring die ik mee bracht uit een lowbudget bruidswinkel én high end bruidsmodezaak waar ik voorheen werkte, wist ik in twee maanden tijd de perfecte balans te vinden en mijn eerste Dani van Toll winkel te openen in Schagen. Al snel werd dit de place to be van Noord-Holland voor mooie merken en moderne actuele stijlen.  

Na twee jaar, in 2016, vond ik het tijd worden om een echte stad op te zoeken. Binnen no-time vond ik de perfecte locatie in Hoorn en verhuisde we naar onze grote winkel op het Breed in de binnenstad. 

Ons team

Het team van onze bruidsmodezaak is zeer professioneel en heeft een hele hoop ervaring. We hebben niet alleen de beste bridal stylisten in huis, maar ook fantastische bruidscoupeuses. Alles op het gebied van jouw trouwoutfit zullen wij tot in de puntjes verzorgen. We helpen je met het uitzoeken van de perfecte jurk en zullen deze prachtig voor je op maat maken. Ook hebben we super veel keuze op het gebied van accessoires, sieraden, sluiers en schoenen. We maken het plaatje graag voor jou compleet.

Kom jij ook je droomjurk bij ons uitzoeken?

Dani van Toll Bruidsmode
Breed 4
1621 KB Hoorn
0229 - 84 14 84
info@danivantoll.nl

Algemene voorwaarden

Openingstijden:
Maandag: Op afspraak
Dinsdag t/m zaterdag: 10:00 tot 17:00
Zondag: Op afspraak