Unieke bruidsmode

Uniek, zo kun je onze bruidsmodezaak het beste omschrijven. Niet alleen onze collecties zijn uniek, maar ook onze werkwijze. Wij streven er namelijk naar om echte bridal fashion toegangkelijk te maken. Bruidsmode koop je bij ons in een aangename en relaxte sfeer. Wij hechten veel waarde aan transparantie en vinden het belangrijk om je te voorzien van eerlijk en deskundig advies. Het uitzoeken van je droomjurk is niet niks, dat weten wij als geen ander.

Dani

Mijn naam is Dani en ik ben eigenaresse van Dani van Toll Bruidsmode. Sinds november 2014 run ik met hart en ziel deze bijzondere bruidsmodezaak. Mijn passie ligt bij het stylen van de beste bridal looks en het ontwerpen van fantastische jurken. Ik ben verantwoordelijk voor de inkoop van onze prachtige collecties, ik design onze private label collectie en help natuurlijk ook graag onze bruiden. Het vinden van dé perfecte jurk voor jou, daar zal ik nooit genoeg van krijgen!

Ons team

Het team van onze bruidsmodezaak is zeer professioneel en heeft een hele hoop ervaring. We hebben niet alleen de beste bridal stylisten in huis, maar ook fantastische bruidscoupeuses. Alles op het gebied van jouw trouwoutfit zullen wij tot in de puntjes verzorgen. We helpen je met het uitzoeken van de perfecte jurk en zullen deze prachtig voor je op maat maken. Ook hebben we super veel keuze op het gebied van accessoires, sieraden, sluiers en schoenen. We maken het plaatje graag voor jou compleet.

Kom jij ook je droomjurk bij ons uitzoeken?

Dani van Toll Bruidsmode
Breed 4
1621 KB Hoorn
0229 - 84 14 84
info@danivantoll.nl

Algemene voorwaarden

Openingstijden:
Maandag: Op afspraak
Dinsdag t/m zaterdag: 10:00 tot 17:00
Zondag: Op afspraak