Hoe verloopt een passessie?

Alles wat jij wilt weten over het uitzoeken van je bruidsjurk

Een afspraak maken

Het uitzoeken van jouw droomjurk begint met het plannen van een afspraak met ons. Prik een datum met je 'team' en boek heel eenvoudig zelf jullie plekje via onze online agenda. We werken met een real time agenda, dus je ziet altijd wanneer er nog een paskamer beschikbaar is. Super handig!

Weet je al wat je zoekt, of kom je blanco?

Soms weet je al heel goed waar je naar op zoek bent, of denk je het al te weten. Het zou ook best kunnen dat je daar totaal nog niet uit bent. In alle gevallen helemaal prima! Ook al heb je een idee, probeer er open minded in te gaan. Wist je dat bruiden 9 van de 10 keer totaal iets anders kiezen dan ze oorspronkelijk gedacht hadden?

De pasafspraak

Het passen van bruidsjurken is natuurlijk super spannend! Maar geen zorgen, we zullen je van begin tot eind bijstaan. Samen gaan we eerst je wensen in kaart brengen en daarna een mooie selectie bruidsjurken maken om te passen. Altijd onder genot van een kopje thee, koffie en iets lekkers. Onze stylistes zijn allemaal zeer bedreven in ons vak en kunnen jouw wensen perfect vertalen naar een droomjurk uit onze collectie.

Say yes to the dress

Daar sta je dan, in je droomjurk voor de spiegel. Het vinden van de perfecte jurk kan een super emotioneel moment zijn, maar kan ook een gevoel van rust geven of een vorm van euforie. Hoe je weet of het 'm is? When you know, you know! Wij zien het vaak al in de sparkle aan je ogen. Je hoeft niet op zoek te gaan naar tranen, soms is het voldoende als je jezelf er in ziet trouwen. De perfecte jurk maakt je zelfverzekerd en zorgt er voor dat je 'm nooit meer uit wilt trekken!

Meenemen of bestellen

Koop je jouw droomjurk direct uit onze voorraad of bestellen we 'm? Indien je jouw pareltje koopt uit onze voorraad mag je die meteen meenemen naar huis. Voor een jurk op bestelling bedraagt de levertijd gemiddeld zo'n 3 tot 5 maanden. Wij geven je dan zodra die binnen is een belletje. Gezien de levertijden is het belangrijk om de zoektocht ruim optijd te beginnen. 

Op maat maken

Zo'n 2 maanden voor je grote dag beginnen we aan de finishing touch van jouw droomjurk. Je komt dan langs bij onze coupeuse en die gaat je jurk volledig afspelden. We bekijken tijdens deze afspraak wat er allemaal moet gebeuren om de jurk perfect te laten passend. Een paar weken later kom je nogmaals langs om door te passen. Zodra je jurk perfect zit mag die mee naar huis. Aan het op maat maken zijn kosten verboden. 

Kom jij ook je droomjurk bij ons uitzoeken?

Dani van Toll Hoorn
Breed 4
1621 KB Hoorn
0229 - 84 14 84
info@danivantoll.nl

Algemene voorwaarden

Dani van Toll Almere 
De Diagonaal 191
1315XM Almere
036 - 785 30 86