Zoeken naar bruidsjurken, events etc
Sample Sale
23 t/m 25 februari - Hoorn

Scoor jouw trouwjurk met 50% korting!

De perfecte trouwjurk kopen met 50% korting? Grijp je kans tijdens one sample sale op 23 t/m 25 februari in Hoorn. Dit weekend heb je de kans om een trouwjurk uit de actuele 2024 collectie te kopen met een gigantische korting van maar liefst 50%.  

Benieuwd voor welke stijlen de korting geldt? Check dan snel onderstaande preview. Wil je ook gebruik maken van deze actie? Het enige wat je hoeft te doen is een pas afspraak boeken op 23, 24 of 25 februari in ons filiaal in Hoorn.

1247 3

Direct leverbaar uit voorraad

Onze sample sale bruidsjurken verkopen we direct uit voorraad. Je kunt tijdens een pasafspraak van 1.5 uur tijd kiezen uit een ruime selectie die meteen klaar hangen voor jouw grote dag. Zo heb je niet te maken met extreem lange levertijden en zou je zelfs binnen enkele weken of maanden nog kunnen trouwen! Zodra je tijdens de uitverkoop slaagt voor je bruidsjurk neem je deze direct mee naar huis. Voor het op maat maken kun je terecht bij een onze coupeuse in haar proffesionele atelier, of bij een geadviseerd adres bij jou in de buurt. Wij verstrekken deze gegevens natuurlijk bij jouw aankoop.

Benieuwd wat je kunt verwachten?

Check hier een kleine preview.

Kom jij ook je bruidsjurk bij ons uitzoeken?

Spelregels

- Tijdens de sample sale hebben we  afgeprijsde trouwjurken beschikbaar in maat 36 t/m 50.
- We werken op afspraak en reserveren 1.5 uur de tijd. Een aangewezen styliste uit ons team zal je hier bij helpen.
- De bruidsjurken worden aangeschaft uit voorraad en je krijgt 'm dus ook direct met je mee.
- De korting is geldig op geselecteerde modellen. Niet op actuele bestsellers en nabestellingen.
- Voor het vermaken kun je terecht bij een aangewezen atelier. Deze zijn gespecialiseerd in het vermaken van bruidsjurken en leveren goede kwaliteit.
- Reserveren en ruilen van bruidsjurken is niet mogelijk. 
- De korting is enkel geldig op door ons aangewezen modellen, niet in combinatie met andere acties en ook niet op reeds aangeschafte bruidsjurken.
- De sample sale werkt op first come first serve basis. We doen ons best om jou een plekje te kunnen bieden. Zie je geen beschikbaarheid meer in de agenda? Neem dan contact met ons op.