Dani

Dani is de eigenaresse van Dani van Toll Bruidsmode. Sinds november 2014 runt ze met hart en ziel haar bijzondere bruidsmodezaak in het centrum van Hoorn. Haar passie ligt bij het stylen van de beste bridal looks en het ontwerpen van fantastische jurken. Daarnaast is ze ook de persoon die iedere collectie van A tot Z uit haar hooft kent en iedere jurk bij naam weet te noemen. Ze is verantwoordelijk voor de inkoop van alle prachtige merken, ze ontwerpt de private label collectie en helpt natuurlijk ook graag haar bruiden met het uitzoeken van hun droomjurk. Wist je dat ze in de drukke zomer maanden ook zelf veel achter de naaimachine zit? Ze vindt het heerlijk om haar coupeuses een handje te helpen en is een ster in kant en kralen borduren. 

Romy

Onze styliste Romy kun je herkennen aan haar eeuwige goede humeur, zwarte boblijn en knalrode lippen. Na 10 jaar lang werkzaam te zijn geweest als kapster besloot ze haar hart te volgen en de sprong te wagen naar de magische wereld van de bruidsmode. Zo gezegd zo gedaan kwam ze terecht in het team van Dani van Toll en veroverde ze binnen no time het hart van onze bruiden. Romy is een echte pro op het gebied van modieuze looks stylen en weet voor iedere bride to be de puntjes op de i te zetten. Aan de hand van jouw wensen weet ze binnen no time 'the one' uit het rek te halen. 

Nina

Nina is ons all-round talent die bruiden helpt met het uitzoeken van de perfecte trouwjurk en ze vervolgens ook nog eens perfect op maat maakt. Ze is eerlijk, deskundig en aangenaam gezelschap voor iedere afspraak in de winkel. Ze hecht waarde aan de persoonlijke stijl van de bruid die ze in haar paskamer heeft en zal er altijd voor zorgen dat je in een trouwjurk voor het altaar verschijnt die echt bij je past. Met haar relaxte karakter kun je in alle rust de juiste keuze maken. 

Gaby

Gaby is al een aantal jaar onze coupeuse en hoofd van het atelier. Al meer dan 40 jaar zit ze achter de naaimachine en ze weet precies hoe ze iedere trouwjurk moet vermaken. Ze draait haar hand niet om voor bijzondere aanpassingen, houdt van een uitdaging en maakt met liefde iedere bruidsjurk prachtig op maat. Daarnaast is ze een goede hulp voor het uitzoeken van accessoires, sluiers en sieraden. Wist ze dat ze naast trouwjurken vermaken ook hoeden en fascinators maakt? Stylen heeft ze volledig in de vingers en ze barst altijd van de goede ideeën. 

Kom jij ook je droomjurk bij ons uitzoeken?

Unieke bruidsmode

Uniek, zo kun je onze bruidsmodezaak het beste omschrijven. Niet alleen onze collecties zijn uniek, maar ook onze werkwijze. Wij streven er namelijk naar om echte bridal fashion toegangkelijk te maken. Bruidsmode koop je bij ons in een aangename en relaxte sfeer. Wij hechten veel waarde aan transparantie en vinden het belangrijk om je te voorzien van eerlijk en deskundig advies. Het uitzoeken van je droomjurk is niet niks, dat weten wij als geen ander.

Ons team

Het team van onze bruidsmodezaak is zeer professioneel en heeft een hele hoop ervaring. We hebben niet alleen de beste bridal stylisten in huis, maar ook fantastische bruidscoupeuses. Alles op het gebied van jouw trouwoutfit zullen wij tot in de puntjes verzorgen. We helpen je met het uitzoeken van de perfecte jurk en zullen deze prachtig voor je op maat maken. Ook hebben we super veel keuze op het gebied van accessoires, sieraden, sluiers en schoenen. We maken het plaatje graag voor jou compleet.

Dani van Toll Hoorn
Breed 4
1621 KB Hoorn
0229 - 84 14 84
info@danivantoll.nl

Algemene voorwaarden

Dani van Toll Almere 
De Diagonaal 191
1315XM Almere
036 - 785 30 86