Zoeken naar bruidsjurken, events etc
Enzoani trouwjurk

Voor moderne bruiden

Je bent verloofd, gefeliciteerd! Hopelijk heb je mooie herinneringen aan het aanzoek en geniet je van alle voorbereiding voor jullie dag. Je bent hier natuurlijk omdat je op zoek bent naar de jurk voor de trouwdag en niet zomaar een jurk, maar een Enzoani trouwjurk! Een goede keuze als je het mij vraagt. Het vrouwelijke designhuis Enzoani legt met haar trouwjurken de accenten op traditie en elegantie. Een Enzoani trouwjurk staat dus garant voor een stralende bruidslook. Ontdek de uitgebreide collectie Enzoani trouwjurken van Dani van Toll Bruidsmode. 

Modehuis Enzoani

In 2005 presenteerde Enzoani de eerste collectie bruidsmode. Onder luid applaus en positieve kritieken verwelkomde de modewereld het nieuwste modehuis op het gebied van trouwjurken. Enzoani presteert het om traditionele en moderne ontwerpen te combineren met sexy details en een superieure pasvorm. Inmiddels staat het modehuis bekend als een ‘forward-thinking’ couture huis en heeft het niet alleen Amerika veroverd, maar zijn de bruidsjurken van het merk inmiddels verkrijgbaar in wel zestig landen. 

Je kunt bij ons terecht voor Enzoani, Blue by Enzoani en Love by Enzoani.

Bruidsjurken van een wereldberoemde ontwerper

Enzoani trouwjurken bij Dani van Toll

Sinds 2014 is Dani van Toll dé specialist op het gebied van Bridal Fashion, met merken als Pronovias, Maggie Sottero en dus Enzoani. Heb je onze uitgebreide collectie trouwjurken al bekeken? Het uitzoeken van een trouwjurk is een bijzondere ervaring. Laat ons je wensen weten en wij helpen je tijdens je pasafspraak met het vinden van de jurk die jou laat stralen op de belangrijkste dag van je leven.

Wil je trouwen in een bruidsjurk van Enzoani? Je kunt voor dit label terecht in onze bruidswinkels in Hoorn en Almere.