Zoeken naar bruidsjurken, events etc

Prinsessen trouwjurk

Op zoek naar de perfecte prinsessen trouwjurk?

Droom je ervan om op je trouwdag als een echte prinses te stralen? Bij Dani van Toll Bruidsmode begrijpen we die wens maar al te goed en we hebben een prachtige collectie prinses trouwjurken om je droom waar te maken. Met vestigingen in Hoorn en Almere, staan we klaar om je te helpen de perfecte jurk te vinden voor jouw sprookjesachtige bruiloft.

Ontdek onze collectie prinessen trouwjurken

Een prinsessenjurk is een droom die werkelijkheid wordt voor velen. Deze jurken hebben een zeer smalle taille en de rok loopt wijd uit, vergelijkbaar met een A-lijn, maar met nog meer volume. De rok kan worden gemaakt van verschillende materialen, waaronder meerdere lagen tule voor een prachtig volume. Satijn en mikado worden vaak gebruikt om een sierlijke uitstraling te creëren. De rok wordt ondersteund door een hoepel, waardoor hij mooi wijd valt.

Waarom kiezen voor Dani van Toll Bruidsmode? 

De perfecte prinsessen trouwjurk
Bij Dani van Toll Bruidsmode begrijpen we dat het kiezen van de juiste trouwjurk een bijzonder moment is. Onze deskundige bruidsstylisten staan voor je klaar om je te begeleiden bij het vinden van de prinses trouwjurk die perfect past bij jouw stijl en persoonlijkheid.

Bezoek onze bruidsmodewinkels:
Breng een bezoek aan onze winkels in Hoorn en Almere om onze uitgebreide collectie prinses trouwjurken te bekijken en te passen. We hebben een diverse selectie van deze betoverende jurken, en onze vriendelijke medewerkers zullen je graag helpen bij het vinden van de jurk van je dromen.

Bezoek een van onze bruidsmodewinkels voor jouw prinsessen bruidsjurk

Boutique Hoorn:
Breed 4
1621 KB
0229-841484

Boutique Almere:
De Diagonaal 191 
1315 XM
036-7853086

Bij Dani van Toll Bruidsmode zijn we toegewijd om jouw trouwdag extra speciaal te maken. Laat ons je helpen om te stralen als een prinses op je grote dag. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en je te assisteren bij het vinden van de prinses trouwjurk waar je altijd van hebt gedroomd.

Maak een pasafspraak voor een prinsessen trouwjurk!

Maak vandaag nog je pasafspraak bij Dani van Toll Bruidsmode en laat ons toegewijde team je helpen bij het ontdekken van de prinsessen trouwjurk die je sprakeloos achterlaat terwijl je naar het altaar loopt.