Zoeken naar bruidsjurken, events etc
Pronovias trouwjurk

Dressing dreams of stylish brides world wide

Wanneer stijl en klassiek dé eigenschappen zijn die jij in een trouwjurk zoekt, dan moet je zeker een kijkje nemen bij het merk Pronovias. Deze trouwjurken bevatten allemaal prachtige details en afwerkingen. Elke bruidshart gaat sneller kloppen van deze prachtige jurken uit Barcelona! Wanneer kom jij langs bij Dani van Toll Bruidsmode voor het passen van een trouwjurk van Pronovias?

De beste designers

De trouwindustrie is een grote wereld met enorm veel stijlen en bekende namen. Wanneer jij kiest voor een trouwjurk van Pronovias, kies je voor een jurk die gemaakt is door de beste designers. De ongekende kwaliteit van dit merk is onder andere te danken aan de Italiaanse Alessandra Rinaudo, die als creative director actief is binnen dit label. Haar gevoel voor stijl, glamoureuze touch en elegantie zie je in elke collectie terug.

Het bedrijf bestaat al sinds 1922 en in de afgelopen 100 jaar is er veel veranderd. Zo hebben wereldberoemde designers als Elie Saab en Monuel Mota in het verleden hun naam verbonden aan dit prestigieuze label. Een trouwjurk van Pronovias is te herkennen aan het kant, borduurwerk en hoogwaardige stoffen.

Een bezoek aan ons

De gastenlijst is opgesteld, de locatie is gereserveerd en de huwelijksreis is geboekt. Er ontbreekt nog één belangrijk onderdeel: de trouwjurk van Pronovias. In welke jurk zie jij jezelf naar het altaar lopen? Ga jij voor een mooie baljurk, een soepelvallende trompetjurk of een jurk met prachtige, diepe halslijn? De collectie van Pronovias heeft het allemaal, kom daarom naar onze winkel voor het passen van jouw trouwjurk! Tijdens jouw pasafspraak leggen wij jou helemaal in de watten. Onder het genot van een drankje mag jij verschillende jurken proberen. Neem vooral je vriendinnen en familie mee, zodat zij jou voldoende support kunnen geven. 

De finishing touch

Je hebt de jurk van je dromen gevonden. Nu is het tijd om deze jurk te bestellen! De levertijd van een trouwjurk van Pronovias is zo’n 3 tot 5 maanden. Zodra de jurk binnen is, gaan we aan het werk met de finishing touch. Hiermee bedoelen we dat de jurk perfect passend  wordt gemaakt, zodat hij met jou mee naar huis kan. Nu komt de grote dag écht dichtbij...

Lopen in een trouwjurk van Pronovias?

Heb jij je zinnen gezet op een prachtige jurk van dit elegante label? Dan is het tijd om een afspraak te maken in onze winkel. Je kunt online een afspraak maken via onderstaande button. Mocht je vragen hebben kun je ons bellen op 0229 84 14 84.
Wanneer kom jij ‘ja!’ zeggen tegen een trouwjurk van Pronovias?