Romantische bruidsjurken

Voor de dreamy bride to be

Ben je op zoek naar de allermooiste en meest romantische bruidsjurken? De collecties in onze bruidsmodezaak ademen pure en hedendaagse romantiek. Dromerige designs gemaakt van flowy en zachte stoffen met de mooiste bloemen designs. Uitgevoerd in prachtig ivory en andere subtiele blushy en champagne teinten. De romantische bride to be kan bij Dani van Toll haar hart ophalen. Of je nou meer neigt naar een moderne bruidsjurk, of een traditionele bruidsjurken, wij hebben het allemaal!

Wolken van tule

Zachte lagen tule geven een luchtige en dreamy touch aan een bruidsjurk. Of je nou gaat voor een a-lijn of ballgown. Een romantische bruidsjurk is een echte tranentrekker en maakt van jouw bruiloft een waar sprookje.  

Bloemen

Geen fan van tule? Een prachtige kanten bruidsjurk is ook onwijs romantisch. Ga bijvoorbeeld voor de finesse van chantilly uit Frankrijk. 

Zachte tinten

Ga voor romantiek in de kleur blush of champagne. Een subtiele tint geeft een bruidsjurk een zachte uitstraling.

Kom jij ook je droomjurk bij ons uitzoeken?

Modern en romantisch

De perfecte romantische bruidsjurk is dromerig en modern tegelijk. Soms met een traditioneel element, soms compleet uniek en bijzonder. We hebben een breed scala aan mogelijkheden. Fluffy ballgowns, subtiele a-lijn en geweldige kanten fit and flare stijlen. Ga voor weelderige bloem patronen, subtiele kleuren en geborduurde tules. Romantische bruidsjurken zijn er met, maar ook zonder glitter.

Designers vol romantiek

Onze gerenommeerde bridal designers weten alles van romantiek en wat jij nodig hebt op je grote dag. Ben je op zoek naar een romantische bruidsjurk? Dan zijn merken als Pronovias, White One Bridal,  ÉLYSÉE, Maggie Sottero, Mori Lee en onze private label Dani van Toll collectie echt wat voor jou.

Dani van Toll Bruidsmode
Breed 4
1621 KB Hoorn
0229 - 84 14 84
info@danivantoll.nl

Algemene voorwaarden

Openingstijden:
Maandag: Op afspraak
Dinsdag t/m zaterdag: 10:00 tot 17:00
Zondag: Op afspraak