Zoeken naar bruidsjurken, events etc
1247 1

Sample Sale €800

25 & 26 mei - Hoorn

Say yes for less!

Exclusieve designer trouwjurken voor slechts €800. 

Zie je het al voor je? Al een orginele designer trouwjurk kopen van dure merken als Pronovias en Enzoani, maar dan voor slechts een fractie van de prijs? Dat kan tijdens de sample sale op 25 en 26 mei in Hoorn. Dit weekend  kun je de perfecte trouwjurk voor een fantastische prijs scoren. 

Een groot deel van deze exclusieve trouwjurken komen speciaal voor de sample sale naar onze winkel en zijn enkel tijdens dit weekend beschikbaar.

Boek je pasafspraak

Direct leverbaar uit voorraad

Ben jij helemaal ready om jouw droomjurk voor een prikkie te komen scoren? Boek dan snel je pasafspraak. We reserveren 90 minuten in een prive paskamer met eigen styliste. Zo kun je in alle rust, ondanks dat het sale is, met goede service de juiste keuze maken.

Let op! In verband met de speciale actie berekenen we geen pasgeld dit weekend.

De sample sale vindt plaats op 25 en 26 mei exlcusief in Hoorn.

Preview

Check onderstaande preview om te zien wat je kunt verwachten. Dit is slechts een kleine selectie, want in de winkel hebben we nog veel meer.

268 Oxsalysfront 1688720382
Balar voor
Druida front
23 Love PRO BIJOU Fro 1064 1418 80 int s c1
GINNI B
Bt1723
MORGAN B CC21 748 888 Branded
Akit
Orlanda
L1098 1
L1102 1
Ines b 9103f6f7

Spelregels en belangrijke info

- We reserveren 90 minuten voor je pasafspraak en helpen je persoonlijk.
- We werken niet met een maximaal aantal gasten, maar we raden je aan om niet meer dan 4 personen mee te brengen naar de winkel. Het meenemen van (kleine) kinderen is niet mogelijk.
- Ieder sample sale model kost slechts €800. Je rekent het volledige bedrag af en neemt de jurk meteen mee naar huis. Je kan bij ons pinnen, contant betalen of met creditcard.
- Het is niet mogelijk om een trouwjurk te reserveren. De uitverkoop selectie is zeer speciaal en enkel dit weekend bij ons verkrijgbaar voor deze zeer scherpe prijs. Het betreft stuk voor stuk goednieuwe trouwjurken van bekende a-merken. 
- Je ontvangt de trouwjurk meteen mee naar huis. Voor het op maat maken kun je terecht bij een door ons geadviseerd atelier.