Magazijn sale - Final Round

Bruidsjurken vanaf €100 tot €500

Waan je in de wereld van luxe stoffen, mooie ontwerpen en sprookjesachtige jurken voor lage prijzen tijdens onze magazijn uitverkoop op 16 juli. Deze dagen ontvang je gigantische kortingen op veel geselecteerde stijlen. De ultieme kans om te trouwen in een prachige bruidsjurk voor een absolute bodemprijs.

16 juli kun je vanaf 10:00 tot 17:00 uur je bruidsjurk bij ons uitzoeken. We werken deze dag niet op afspraak, dus je kunt gewoon bij ons binnen stappen.

Uitverkoop trouwjurken

Is je bruiloft al snel, vallen onze collecties vaak net boven jouw budget, of lijkt het je gewoon super leuk om je droomjurk met een korting te kunnen shoppen? Dan is onze uitverkoop perfect voor jou. We verkopen deze bruidsjurken met korting om ruimte te maken voor de nieuwe 2023 collecties. Dat houdt dus ook in dat het enkele stuks zijn, dus op is op!

Een uitverkoop jurk kost tussen de €100 en €500. 

Originele designers

De uitverkoop selectie omvat stuk voor stuk nieuwe bruidsjurken van hoogwaardige kwaliteit. Je vindt hier fantastische opties tussen van al onze designers, maar dan voor een echte bodemprijs. Of je nou gaat voor klassiek, romantisch, bohemian, of traditioneel, voor ieder type bride to be hangt hier iets moois tussen. De meest uiteenlopende stijlen zijn beschikbaar in diverse pasvormen en materialen. We adviseren je graag wat mooi bij jou staat en samen gaan we op zoek naar de stijl die echt bij jou past. 

Spelregels

  • De uitverkoop prijzen gelden voor alle overtallige voorraad jurken. Deze zijn te herkennen aan hun speciale prijskaarten. De nieuwe collecties van onze designer merken zijn uitgesloten en zijn beperkt beschikbaar om te passen.
  • We doen ons best om iedereen persoonlijk te helpen, maar het zou kunnen voorkomen dat er momenten zijn dat we je niet kunnen assisteren met het omkleden. Daarom adviseren we je om iemand mee te brengen die je hier bij zou kunnen helpen.
  • De bruidsjurken worden direct uit voorraad verkocht en betreffen enkele stuks. De actie prijzen zijn enkel op 16 juli geldig en het is niet mogelijk om een bruidsjurk te reserveren.
  • In overleg kun je gebruik maken van onze atelier service. Kom je niet uit de buurt? Dan brengen we je graag in contact met een professioneel atelier dichter bij huis.
  • We vragen je maximaal twee personen mee te brengen naar de winkel. Omdat het druk kan worden kunnen we zo de ervaring voor iedereen relaxt houden, ook voor jezelf.
  • Je krijgt je aankoop meteen mee naar huis. Deze verpakkingen we voor je in een dichte witte bruidshoes. Je zal je aankoop dus ook meteen met ons afrekenen. Dit kan zowel per pin als contant.
Dani van Toll Hoorn
Breed 4
1621 KB Hoorn
0229 - 84 14 84
info@danivantoll.nl

Algemene voorwaarden

Dani van Toll Almere 
De Diagonaal 191
1315XM Almere
036 - 785 30 86