Sample Sale - Final Round

De mooiste jurken met 50% korting

Waan je in de wereld van luxe stoffen, mooie ontwerpen en sprookjesachtige jurken voor lage prijzen tijdens onze sample sale op 17, 18 en 19 december. Deze dagen ontvang je 50% korting op je super veel geselecteerde stijlen. 

Uitverkoop trouwjurken

Is je bruiloft al snel, vallen onze collecties vaak net boven jouw budget, of lijkt het je gewoon super leuk om je droomjurk met een korting te kunnen shoppen? Dan is onze sample sale perfect voor jou. We verkopen deze samples omdat ze helaas niet meer door ons nabesteld kunnen worden omdat het label is gestopt met deze jurk te maken. Dat houdt dus ook in dat het enkele stuks zijn, dus op is op!

Een sample sale jurk kost tussen de €600 en €1500. 

Originele designers

De sample sale selectie omvat stuk voor stuk nieuwe bruidsjurken van hoogwaardige kwaliteit. Je vindt hier fantastische opties tussen van al onze designers, maar dan voor een echte bodemprijs. Of je nou gaat voor klassiek, romantisch, bohemian, of traditioneel, voor ieder type bride to be hangt hier iets moois tussen. De meest uiteenlopende stijlen zijn beschikbaar in diverse pasvormen en materialen. We adviseren je graag wat mooi bij jou staat en samen gaan we op zoek naar de stijl die echt bij jou past. 

Uitgebreide pasafspraak

Met persoonlijke service

Ook tijdens de sample sale krijg je een gezellige en persoonlijke pasafspraak. In 1,5 uur tijd kun je uitgebreid passen onder het genot van een glaasje bubbels, thee, koffie en chocolaatjes. Van begin tot einde wordt je persoonlijk bijgestaan door een ervaren styliste en krijg je een eigen zithoek en paskamer tot je beschikking. Het uitzoeken van je droomjurk tijdens de sample sale is ook echt een feestje!

Spelregels

  1. De bruidsjurken worden uit voorraad verkocht. Het nabestellen in andere maten en/of kleuren is dus niet mogelijk. 
  2. De bruidsjurk wordt bij aanschaf afgerekend. Je betaald het totale bedrag en neemt de jurk mee naar huis.
  3. De prijzen zijn exclusief vermaakkosten. Natuurlijk kun je ook met een uitverkoop bruidsjurk in ons atelier voor de finishing touches. We informeren je graag tijdens de afspraak. 
  4. Wij werken niet met maximale aantallen. We vragen je enkel om het naar eigen inzicht beperkt te houden. Je droomjurk uitzoeken met een veel te grote groep is voor jou als bride to be absoluut niet relaxt.
  5. Ondanks dat het uitverkoop is maken we er een feestje van. Het uitzoeken van een bruidsjurk is altijd een onvergetelijke ervaring. 
  6. We werken op afspraak. Wacht dus niet te lang met het boeken!
Dani van Toll Bruidsmode
Breed 4
1621 KB Hoorn
0229 - 84 14 84
info@danivantoll.nl

Algemene voorwaarden

Openingstijden:
Maandag: Op afspraak
Dinsdag t/m zaterdag: 10:00 tot 17:00
Zondag: Op afspraak