Zoeken naar bruidsjurken, events etc

Super Sample Sale
29 juli in Hoorn

Scoor jouw designer jurk met korting!

Een mooie bruidsjurk, maar dan super betaalbaar. Hier is ongetwijfeld iedere bride to be naar op zoek. Daarom is 29 juli voor jou de perfecte kans om een originele designer bruidsjurk met korting te kopen in onze super sample sale. De super sample sale vindt plaats in ons filiaal in Hoorn. Vanaf 10:00 uur ben je van harte welkom zonder een pasafspraak. 

In onze uitverkoop vind je 100 unieke stijlen vanaf maat 34 tot 52. 

Direct uit voorraad

Onze sample sale bruidsjurken verkopen we direct uit voorraad. Zo heb je niet te maken met extreem lange levertijden en zou je zelfs dit jaar nog kunnen trouwen! Zodra je tijdens de uitverkoop slaagt voor je bruidsjurk neem je deze direct mee naar huis. Voor het op maat maken kun je terecht bij een aangewezen atelier bij jou in de buurt. Wij verstrekken deze adressen bij aanschaf van een bruidsjurk.

1106 demetrios.480x0

29 juli in Hoorn

Onze super sample sale vindt 29 juli plaats in Hoorn. Vanaf 10:00 uur ben je van harte welkom. We adviseren je om te navigeren naar de Vale Hen. Zo zul je op de route geen hinder ondervinden van de markt en kom je meteen terecht op de parkeerplaats bij ons voor de deur.

Zonder afspraak

We werken tijdens de super sample sale zonder afspraak. Wil je de grootste drukte ontlopen? Kom dan langs in de middag. We vragen je maximaal twee gasten mee te brengen naar de winkel. Zo kunnen we de ervaring voor iedereen ontspannen houden.

Spelregels

- De bruidsjurken worden direct aangeschaft uit voorraad en gaan direct mee naar huis.
- Voor het vermaken kun je terecht bij een aangewezen atelier. Deze zijn gespecialiseerd in het vermaken van bruidsjurken en leveren goede kwaliteit.
- Reserveren en ruilen van bruidsjurken is niet mogelijk. 
- De prijzen starten bij 300 euro en gaan tot maximaal 1500 euro. Dit bedrag wordt volledig bij aanschaf voldaan.
- De korting is geldig op door ons aangewezen modellen, niet in combinatie met andere acties en ook niet op reeds aangeschafte bruidsjurken.