Zoeken naar bruidsjurken, events etc
Super Sample Sale
27 t/m 30 december - Hoorn

Scoor jouw designer jurk met korting!

Kortingen tot wel 70%!

Een mooie bruidsjurk, maar dan super betaalbaar. Hier is ongetwijfeld iedere bride to be naar op zoek. Daarom is  27 t/m 30 december voor jou de perfecte kans om een originele designer bruidsjurk met korting te kopen in onze super sample sale. Je ontvangt een gingantische korting die kan oplopen tot wel 70%! Vanaf slechts 295 euro scoor je al een mooie trouwjurk tijdens de uitverkoop. De super sample sale vindt plaats in ons filiaal in Hoorn. 

Klik op onderstaande button om jouw afspraak te maken. 

Direct uit voorraad

Onze sample sale bruidsjurken verkopen we direct uit voorraad. Zo heb je niet te maken met extreem lange levertijden en zou je zelfs dit jaar nog kunnen trouwen! Zodra je tijdens de uitverkoop slaagt voor je bruidsjurk neem je deze direct mee naar huis. Voor het op maat maken kun je terecht bij een aangewezen atelier bij jou in de buurt. Wij verstrekken deze adressen bij aanschaf van een bruidsjurk.

Uitverkoop Hoorn

Onze super sample sale vindt 27 t/m 30 plaats in Hoorn. We werken zoals altijd gewoon op afspraak. Zo heb je ondanks de enorme korting toch een volwaardige pasafspraak met de ervaring die bij het uitzoeken van je droomjurk hoort.

Zonder afspraak

Om te kunnen garanderen dat je de juiste hulp krijgt werken we op afspraak. Je kunt deze heel eenvoudig boeken door hier te klikken. We trekken maximaal twee uur uit voor jou en je entourage zodat je uitgebreid alles kunt passen.

Spelregels

- De bruidsjurken worden direct aangeschaft uit voorraad en gaan direct mee naar huis.
- Voor het vermaken kun je terecht bij een aangewezen atelier. Deze zijn gespecialiseerd in het vermaken van bruidsjurken en leveren goede kwaliteit.
- Reserveren en ruilen van bruidsjurken is niet mogelijk. 
- De prijzen starten bij 300 euro en gaan tot maximaal 1500 euro. Dit bedrag wordt volledig bij aanschaf voldaan.
- De korting is geldig op door ons aangewezen modellen, niet in combinatie met andere acties en ook niet op reeds aangeschafte bruidsjurken.