Urban bruidsjurken

Voor de modieuze bride to be

Ben je op zoek naar de perfecte moderne trouwjurk? Urban bruidsjurken heb je in alle soorten en maten. Je kunt de stijl omschrijven als modern, stoer, metropolitan en vol met verassende elementen. Ga voor een bridal look vol glamour alsof je rechtstreeks uit Sex And The City bent gelopen. Wordt je droomjurk een minimalstisch exemplaar of toch liever extravagant?

Gladde stoffen

Op zoek naar een moderne bruidsjurk? Kies voor een gladde stof met strakke lijnen. Bijvoorbeeld satijn, mikado of crepe. Een mooie kwalitatieve jurk zonder of met weinig kant is niet alleen super modern, maar heeft ook een klassieke en tijdloze vibe. 

Focus op vorm

Mooie belijning en een goede pasvorm is key voor een glamorous bridal look. Bij een moderne bruidsjurk horen moderne vormen en strakke lijnen. Uniek geplaatste coupenaden brengen je jurk naar een ander level.

Embroidery

Wil je een moderne look, maar wel met kant of extra decoratie. Daar hebben we prachtige geborduurde stoffen voor. Zowel met als zonder kraaltjes, glitter en pailletten. 

Kom jij ook je droomjurk bij ons uitzoeken?

Minimalistisch of extravagant?

De minimalistic chic look is een grote trend op het gebied van moderne trouwjurken. Denk bijvoorbeeld aan een mooie figure hugging bruidsjurk van een stevige crepe jurk. Daarnaas hebben we ook fantastische en super moderne extravagante bridal stijlen. Bijvoorbeeld met een overdosis aan glitter en ruffles. Wil je gaan voor een moderne bruidsjurk? Dan mag een bezoek aan Dani van Toll absoluut niet missen.

Helemaal van nu

De contemporary bridal fashion look is helemaal van nu. Eigentijds en uniek, matching bij je persoonlijkheid. Met een unieke en moderne bruidsjurk sla je de plank nooit mis. Met extra focus op vorm en design zul je gegarandeerd een statement maken op jullie grote dag. Een moderne bruidsjurk maakt jouw trouwdag absoluut onvergetelijk.

De designers waarbij jij je hart kunt ophalen zijn Pronovias, Demetrios, Art Design, Sottero & Midgley, Bridalstar en onze Dani van Toll collectie.

Dani van Toll Bruidsmode
Breed 4
1621 KB Hoorn
0229 - 84 14 84
info@danivantoll.nl

Algemene voorwaarden

Openingstijden:
Maandag: Op afspraak
Dinsdag t/m zaterdag: 10:00 tot 17:00
Zondag: Op afspraak