Zoeken naar bruidsjurken, events etc
PANJIN A
Verbouwings leegverkoop
Alle trouwjurken in Hoorn €800, €1000 of €1500 

Scoor jouw trouwjurk met een gigantische korting!

De start is al gemaakt, maar ons filiaal in Hoorn krijgt een compleet nieuwe look. Daarom ruimen we in de maand juni alle trouwjurken op voor een zeer scherpe prijs. Zo hebben we alle ruimte om aan de slag te gaan met het nieuwe interieur. Alle trouwjurken die aanwezig zijn in ons filiaal in Hoorn kosten slechts €800, €1000 of €1500. 

We hebben de meest uiteenlopende stijlen op voorraad van bekende internationale merken. De maten lopen vanaf maat 36 tot en met maat 50. 

Kom jij ook je bruidsjurk bij ons uitzoeken?

Direct uit voorraad

Onze sample sale bruidsjurken verkopen we direct uit voorraad. Zo heb je niet te maken met extreem lange levertijden en zou je zelfs dit jaar nog kunnen trouwen! Zodra je tijdens de uitverkoop slaagt voor je bruidsjurk kun je deze direct mee naar huis nemen

Spelregels

- De bruidsjurken worden aangeschaft uit voorraad en krijg je mogelijk al mee naar huis.
- De korting is geldig op geselecteerde modellen. Niet op actuele bestsellers en nabestellingen. Alle deelnemende modellen hangen in ons filiaal in Hoorn. Niet-deelnemende modellen die voorheen op locatie beschikbaar waren vind je in ons filiaal in Almere.
- Voor het vermaken kun je terecht bij ons of een aangewezen atelier. We hebben service punten door het hele land. Deze zijn gespecialiseerd in het vermaken van bruidsjurken en leveren goede kwaliteit.
- Reserveren van bruidsjurken is niet mogelijk. Neem dus meteen de juiste entourage mee zodat je volmondig ja kunt zeggen tegen je droomjurk. Het kan anders voorkomen dat een andere bruid ervandoor zal gaan met het exemplaar dat absoluut ''the one'' voor je was en dat is een flinke teleurstelling.
- De korting is enkel geldig op door ons aangewezen modellen, niet in combinatie met andere acties en ook niet op reeds aangeschafte bruidsjurken.
- De sample sale werkt op first come first serve basis. We doen ons best om deze pagina actueel te houden. Wil je een specifiek model met korting aanschaffen? Dan adviseren we je om spoedig langs te komen omdat het niet mogelijk is om een exemplaar te reserveren. Je kan altijd contact met ons opnemen over de status van beschikbaarheid.